ТОП цена -9%

Гейминг слушалки HyperX - Cloud Alpha, безжични, черни/червени

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:HyperX
  • Продуктов код:59803
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 408.59 лв.
    • 449.00 лв.



  Купи на вноски

Играйте с HyperX Cloud Alpha знаейки, че ще получите седмици игри с едно зареждане. Бързата 2,4 GHz връзка осигурява безжична свобода, без да жертва качеството на звука.

Над 300 часа батерия

Вземете огромните 300 часа живот на батерията и играйте повече от седмица, без батерията да се изтощи. Насладете на всяка минута в комфорт с плюшената мемори пяна HyperX на Cloud Alpha Wireless и дишащите възглавнички за уши от изкуствена кожа. Двукамерните драйвери на HyperX произвеждат невероятно чист звук, тъй като двукамерната система разделя средните и високите от ниските баси. Когато се комбинира с DTS Headphone:X Spatial Audio, който предлага прецизно локализиране на звука и завладяващ съраунд звук, можете да избягате в любимите си светове на фантастични игри или да останете лазерно фокусирани върху конкуренцията. Проверете живота на батерията, настройте еквалайзера и достъп до повече опции за персонализиране чрез лесния за използване софтуер HyperX NGENUITY.

DTS HEADPHONE:X ПРОСТРАНСТВЕНО АУДИО

DTS Spatial Audio ще ви помогне да усилите вашето аудио предимство и потапяне с прецизното локализиране на звука и виртуална 3D звукова сцена.

ДВУКАМЕРНИ ДРАЙВЕРИ HYPERX

Революционната двукамерна драйверна система в Cloud Alpha Wireless настройва средните и високите отделно от наситените с баси ниски честоти, за да достави невероятно чист звук.

СИГНАТУРА HYPERX КОМФОРТ

С плюшена HyperX мемори пяна, дишаща изкуствена кожа, тази лека, удобна слушалка ще ви помогне да останете фокусирани по време на гейминг сесиите.

ИЗДРЪЖЛИВА АЛУМИНИЕВА РАМКА

Здравата алуминиева рамка гарантира, че вашите слушалки могат да изминат разстоянието; мач след мач, седмица след седмица, година след година.

СВАЛЯЕМ МИКРОФОН С LED ИНДИКАТОР ЗА СЪСТОЯНИЕ

Подвижният микрофон, сертифициран по Discord и TeamSpeak, има светодиоден индикатор, така че ще разберете с един поглед дали сте заглушен или излъчвате вашите кристално чисти обаждания.

КОНТРОЛ НА БОРДОВОТО АУДИО

Удобни вградени аудио контроли за сила на звука, заглушаване на микрофона и наблюдение на микрофона.

Спецификация
Време за зареждане 4.5 часа
Дължина на кабела 1.5 m
Живот на батерията до 300 часа
Категория Геймърски Слушалки
Контролер на звука Да
Материал Алуминий, Изкуствена кожа
Микрофон Външен
Размер говорители 50 mm
Размер на опаковката 23 x 12 x 21 cm
Съпротивление 65 Ohms
Тегло 0.68 kg
Тип на свързване Bluetooth
Честотна характеристика 15 Hz - 21 000 Hz
Чувствителност 15 dB
Чувствителност на микрофона -15 dB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!