ТОП цена -8%

Гейминг мишка Razer - Cobra Pro, оптична, безжична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:54634
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 275.08 лв.
    • 299.00 лв.



  Купи на вноски

Намалете конкуренцията си и ги заслепете с Razer Cobra Pro - безжична мишка за игри, захранвана от Razer Chroma RGB. С помощта на Razer HyperSpeed ​​Wireless и 11 индивидуално програмируеми светлинни зони, оцветете играта си със светещо ниво на свобода и потапяне.

10 ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КОНТРОЛА

За разширени макроси в 5 бордови профила

От основни команди до сложни макроси, насладете се на по-голяма степен на контрол на една ръка разстояние и бъдете готови да играете навсякъде с 5 профила на вградената памет.

3 РЕЖИМА НА ВРЪЗКА

Razer HyperSpeed ​​безжичен, Bluetooth, кабелен

Играйте навсякъде до 100 часа на HyperSpeed ​​или 170 часа на Bluetooth. Лесно презареждаем чрез USB Type C или безжично зареждане.

ОСНОВЕН ОТ RAZER CHROMA RGB

11-зоново Chroma осветление с пълно подсветка

Персонализирайте всяка зона от близо 16.8 милиона цвята и безброй светлинни ефекти. Изпитайте по-голямо потапяне с RGB мишка за игри, която реагира динамично със стотици интегрирани в Chroma игри.

11-ЗОННО ХРОМАТИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ПЪЛНО ПОДСВЕТЯВАНЕ

Независимо дали става въпрос за подобряване на вашето потапяне чрез интегрирани в Chroma игри или за проектиране на вашата мечтана игрална зала, ние предлагаме ниво на персонализиране на RGB осветлението, което не може да се намери никъде другаде.

КОМПАКТЕН ФОРМ ФАКТОР И ПЪТ ФУНКЦИИ

За лесно боравене с множество стилове на захващане

С тегло от само 77 g, малкият, лек дизайн на Razer Cobra Pro е страхотен за хващане и осигурява безпроблемно завладяващо игрово изживяване за стилове на хващане с нокът, длан и пръст.

RAZER HYPERSPEED WIRELESS С ПОДДРЪЖКА НА МНОГО УСТРОЙСТВА

Насладете се на ултра-отзивчиви игри с ниска латентност със скорости, по-високи от други безжични технологии. Рационализирайте настройката си и освободете USB порт, като свържете вашата безжична мишка и клавиатура към един ключ - функция за поддръжка на множество устройства, налична в най-новите продукти на Razer HyperSpeed.

СЪВМЕСТИМ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Отключете истинската способност на Razer Cobra Pro за безпроблемно, удобно зареждане, като го сдвоите с Razer Mouse Dock Pro или Razer Wireless Charging Puck (и двете се продават отделно).

ОПТИЧЕН СЕНЗОР RAZER FOCUS PRO 30K Н

Лидерът в индустрията осигурява сензор за безупречно проследяване на по-голямо разнообразие от повърхности, включително стъкло - подкрепено от интелигентни функции за подобрено прицелване и контрол.

ОПТИЧНИ ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ ЗА МИШКА RAZER GEN‑3

От подобрен жизнен цикъл от 90 милиона щраквания с нулеви проблеми с двойно щракване до невероятно задействане от 0.2 ms без закъснение при отказ, насладете се на надеждност и скорост, които надминават всички останали.

Спецификация
Брой бутони 10
Ергономичност За дясна ръка
Живот на батерията до 170 часа
Захват Claw, Palm
Категория Геймърски Мишки
Подсветка Razer Chroma RGB
Размер на опаковката 18 x 6 x 11 cm
Размер на продукта 11.9 x 6.3 x 3.8 cm
Резолюция на сензора 30 000 DPI
Тегло 0.25 kg
Тип връзка Безжичнa, Жичнa
Тип на свързване Bluetooth, USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!