ТОП цена -10%

Гейминг мишка Razer - Cobra, оптична, черна

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Razer
  • Продуктов код:54633
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 89.99 лв.
    • 99.99 лв.


Достигнете марката за прецизност и потапяне с Razer Cobra - лека жична мишка за игри, захранвана от Razer Chroma RGB. Въоръжена с изключително издръжливи превключватели и украсена с градиентно хромирано сияние. Никога не бихте очаквали от толкова малка мишка да осигури такава производителност в големи игри.

Бързо плъзгане и удобно управление

С олекотен дизайн, който отговаря на повечето стилове на захващане, Razer Cobra не само позволява бърз и прецизен контрол, но се чувства изключително удобен за използване дори по време на дълги часове игра.

Осъществено от Razer Chroma RGB

Персонализирайте Razer Cobra от близо 16.8 милиона цвята и безброй светлинни ефекти. Изпитайте по-голямо потапяне с RGB гейминг мишката, която реагира динамично със стотици интегрирани в Chroma игри.

Ненадмината издръжливост и скорост

От подобрен жизнен цикъл от 90 милиона щраквания с нулеви проблеми с двойно щракване, до невероятно задействане от 0.2 ms без забавяне на отблъскване, насладете се на надеждност и скорост, които засенчват всички останали.

Осъществено от оптичния сензор Razer 8500 DPI

Настройте фино чувствителността на Razer Cobra с прецизни настройки на стъпки от 50 DPI. Постигнете перфектната настройка, която наистина е съобразена с вашия стил на игра.

Гладко, безпрепятствено движение на мишката

Кабелът на Razer Cobra има по-голяма гъвкавост и е проектиран да произвежда минимално съпротивление, така че да можете да извършвате по-бързи, по-плавни плъзгания за по-висока степен на контрол.

100% PTFE крачета

Изработени от най-чистия, най-висок клас PTFE, краката на мишката на Razer Cobra отпред, отзад и сензорният пръстен й позволяват да се плъзга плавно по всяка повърхност.

Профил на вградената памет

Бъдете готови да играете навсякъде с достъп до последния си използван Razer Synapse профил, включително персонализирани DPI настройки, конфигурации на бутони и др.

Спецификация
Брой бутони 6
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 90 млн. клика
Захват Claw, Palm
Категория Геймърски Мишки
Подсветка Razer Chroma RGB
Размер на опаковката 15 x 4 x 10 cm
Размер на продукта 11.9 x 6.3 x 3.8 cm
Резолюция на сензора 8 500 DPI
Тегло 0.25 kg
Тип връзка Жичнa
Тип на свързване USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Червен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!