Гейминг мишка HyperX - Pulsefire Haste 2, оптична, безжична, черна


  • Производител:HyperX
  • Продуктов код:54142
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 219.00 лв.



  Купи на вноски

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless е създадена за геймъри, които не могат да си позволят да губят милисекунда и искат свободата на безжичната свързаност. Този модел има солидна горна обвивка и запазва теглото от 61g и 100 часа живот на батерията на оригиналната Pulsefire Haste, но я надгражда с няколко подобрения.

Pulsefire Haste 2 Wireless има безжична връзка с двоен режим, което ви позволява да превключвате между 2.4 GHz безжични и Bluetooth връзки, и кабел за зареждане, така че да можете да зареждате, докато използвате мишката в кабелен режим. Също така има изграден пълен набор от високопроизводителни HyperX потребителски компоненти, подчертани от прецизния HyperX 26K сензор с естествен DPI до 26 000 и скорост на проследяване до 650 IPS. Персонализираните превключватели HyperX осигуряват тактилна, звукова обратна връзка при всяко щракване и са оценени за живот до 100 милиона клика. Освен това ще се насладите на превъзходен физически контрол на мишката си с чисти PTFE кънки и включената лента за захващане. Извлечете максимума от всяко движение на мишката със софтуера HyperX NGENUITY и създайте макроси за 6-те програмируеми бутона, персонализирайте вашите DPI настройки и персонализирайте RGB осветлението.

До 100 часа живот на батерията

Pulsefire Haste 2 Wireless получава до 100 часа живот на батерията при пълно зареждане, така че ще прекарвате повече време в победи и по-малко време в зареждане отстрани.

По-лесно движение на мишката за по-лесни победи

Играйте със свръхлеката мишка Pulsefire Haste 2. Дори със солидна горна обвивка, тя тежи само 61 g, проектирана да ви помогне да се движите по-бързо, да играете по-добре и да се чувствате по-малко уморени.

Двойни режими на безжична връзка

Използвайте донгъла, за да се свържете чрез 2.4 GHz безжична връзка или използвайте Bluetooth режим, за да се свържете със съвместими устройства.

Невероятно прецизен HyperX 26K сензор

Кажете здравей на HyperX 26K сензор. Той е способен на до 26 000 DPI естествено и може да проследява със скорости до 650 IPS. С това ниво на прецизност играта никога не е била по-лесна.

Издръжливи, задоволителни превключватели HyperX

Оценени за до 100 милиона кликвания, превключвателите на мишката HyperX осигуряват солидна тактилна и звукова обратна връзка при всяко кликване.

PTFE кънки и персонализирани дръжки HyperX

Имайте пълно доверие в контрола си с плавното плъзгане без усилие на кънки от 100% чист PTFE и 4 броя персонализирани неплъзгащи се ръкохватки HyperX, за да осигурите сигурно задържане.

Възможност за персонализиране със софтуера HyperX NGENUITY

Персонализирайте вашето осветление, задавайтее макроси и обвързвания за 6-те програмируеми бутона на Pulsefire Haste 2 Wireless и персонализирайте DPI настройките с лесния за използване софтуер HyperX NGENUITY.

  • До 100 часа живот на батерията;
  • Изключително лек 61g дизайн ;
  • Двойни режими на безжична връзка;
  • Прецизен HyperX 26K сензор;
  • Персонализирани превключватели HyperX;
  • Virgin PTFE кънки и лента за захващане;
  • Безпроблемно превключване към кабелен режим Възможност за персонализиране със софтуера HyperX NGENUITY.

Спецификация
Bluetooth версия Bluetooth 5
Брой бутони 16
Ергономичност За лява и дясна ръка
Живот на батерията до 100 часа
Живот на суичовете до 100 млн. клика
Захват Claw, Fingertip
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор HyperX 26K
Подсветка RGB
Размер на опаковката 15 x 6.5 x 10.5 cm
Размер на продукта 12.4 x 3.8 x 6.6 cm
Резолюция на сензора 26 000 DPI
Тегло 0.29 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване Bluetooth
Тип сензор Оптичен
Честота 1000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!