Гейминг мишка Genesis - Zircon XIII, оптична, безжична, черна


  • Производител:Genesis
  • Продуктов код:61232
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 129.00 лв.


Запознайте се с една от най-усъвършенстваните мишки на пазара. Това е Genesis Zircon XIII - цялостен дизайн, предлагащ всичко, от което наистина се нуждаете. Пълна хардуерна персонализация, един от най-добрите сензори в света (Pixart PAW3395) и технология за безжично свързване (RapidSpeed Wireless) с усещане за истинска кабелна производителност. И това не е всичко - с Genesis Zircon XIII играта тепърва започва!

МИШКАТА, КОЯТО ЩЕ ПРОМЕНИ ИГРАТА
Пълният синхрон на ръката с мишката е ключов аспект във всяка игра, тъй като благодарение на него печелите или губите. Това е причината поради която, въпреки страхотните си параметри, някои модели не се представят добре на практика. Когато проектирахме най-новата си мишка, знаехме, че можем да решим този проблем с едно единствено нещо - пълна персонализация.

Само тя би могла да отговори на очакванията както на тези, които търсят неусложнена и удобна работа, предоставяща стабилност по време на движение, така и на онези, които искат да регулират в най-малки детайли суича и хода на основния бутон с точност до 0,1 мм. Така се роди Genesis Zircon XIII - мишка, която ще промени облика на вашия геймплей, кулминацията на 13-годишния опит на марката Genesis.

РАЗШИРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ С PIXART PAW3395
Приветстваме един от най-модерните и усъвършенствани оптични сензори в света. Pixart PAW3395 предлага отлично усещане и отзивчивост и гарантира безупречно проследяване дори при максимална скорост от 16,51 m/s и ускорение от 50G. Сега вече нямате оправдания, защото всичко, което се случва на екрана, ще зависи само от вашите умения!

ОЩЕ ПО-ПЛАВНО. ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С MOTION SYNC
Спечелете преднина с Motion Sync - изцяло нова и усъвършенствана технология, която подобрява опреснителната честота (pooling rate). Тя гарантира, че изпращането на данни за позицията на мишката към компютъра е напълно синхронизирано с получаването им. Това осигурява не само по-плавно движение, но и по-голяма ефективност при регистрирането на всяко действие. Искате победа? Заложете на решение, което гарантира реални ползи.

ЕДНА МИШКА, МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ
Решете сами как точно искате да работи вашата лична Zircon XIII благодарение на опциите за къстамизиране и включените аксесоари. В комплекта ще намерите 2 допълнителни пружини, 2 допълнителни комплекта механични суичове (един от които Huano Silent), допълнителен горен панел, дистанционери, USB Type C кабел, инструмент за отваряне, USB приемник, резервни крачета.

УДОБСТВО ПРЕДИ ВСИЧКО
Пълният комфорт се дължи както на конфигурацията, така и на добре обмисления корпус, който е идеален за ръката на десничарите. Можете също така лесно да регулирате гърба на мишката и стабилността благодарение на включените в комплекта сменяеми панели и противоплъзгащи елементи. Толкова е просто.

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ
Genesis Zircon XIII е продукт от премиум клас. В допълнение към сензора Pixart PAW3395, мишката разполага и с най-висококачествените компоненти, защото само те могат да осигурят безпроблемна и надеждна употреба за години напред. Моделът идва със сменяеми суичове на основните бутони (Kailh 8.0 с 80 милиона клика) и TTC Gold енкодер. PTFE плъзгачите и заоблените им ръбове имат положителен ефект върху плавността на движението, а в кутията ще намерите и допълнителен комплект от тях. Всичко това, за да се гарантира, че мишката ще ви служи възможно най-дълго.

RAPIDSPEED WIRELESS - НОВО НИВО НА БЕЗЖИЧЕН ГЕЙМИНГ
Кабелна производителност, безжично удобство. Запознайте се с RapidSpeed Wireless - технологията за свързване, предназначена за най-взискателните геймъри. Светкавичен трансфер на данни и нулеви смущения с усещане за кабелна прецизност. Освен това ще се наслаждавате на до 100 часа игра без прекъсване благодарение на батерията с капацитет 600 mAh. А ако искате да използвате мишката по традиционния начин, можете да го направите с помощта на лекия и здрав Paracord USB-C кабел.

ФУНКЦИИ, КОИТО ЩЕ ВИ ХАРЕСАТ
Не сме забравили за допълнителните функции, които ще направят използването на Genesis Zircon XIII бързо и лесно. Контролите, разположен в долната част, ще ви позволят да изключвате подсветката и да превключвате между кабелен или безжичен режим, както и да променяте режима на подсветката. В комбинация с вградената памет и наличния софтуер всичко е само и единствено във вашите ръце.

Спецификация
Брой бутони 7
Ергономичност За лява и дясна ръка
Захват Claw, Palm
Подсветка RGB
Размер на опаковката 20 x 4.7 x 10 cm
Размер на продукта 11.9 x 6.2 x 4 cm
Резолюция на сензора 26 000 DPI
Съвместимост с платформи Android, Linux, Windows
Тегло 0.35 kg
Тип връзка Безжичнa, Жичнa
Тип на свързване 2.4 GHz wireless, USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!