Комплект слушалки и мишка Logitech - G435, G305, бял/черен/лайм


  • Производител:Logitech
  • Продуктов код:49733
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 249.00 лв.



  Купи на вноски

Насладете се на тази комбинация за безжични игри Logitech G в черна, бяла и лайм цветова схема. Играйте игри и слушайте музика със слушалките G435. Свържете ги към вашия компютър, телефон и други устройства чрез Lightspeed безжична връзка и Bluetooth.

Слушалките осигуряват мощен и чист звук, а микрофонът им намалява фоновия шум. Комбото включва и гейминг мишка G305, предназначена за сериозна производителност. Оптичният ѝ сензор Hero с резолюция от 12 000 DPI осигурява точна и постоянна производителност с нулево забавяне. Мишката се свързва към компютър с USB донгъл.

Лек комфорт

С тегло от само 165 грама, G435 са леки и достатъчно удобни за носене през целия ден.

18 часа време за игра

Независимо дали играете или слушате музика, ще можете да се наслаждавате на безжичното си изживяване в продължение на 18 часа при пълно зареждане.

Без кабели. Без ограничение.

LIGHTSPEED е безжично толкова бърз, колкото и жично. Прецизно проектираното цялостно решение от Logitech G дава на играчите свободата на безжичната връзка и производителността от 1 ms, необходима за игри.

250 часа, една AA батерия

Сензорът HERO и LIGHTSPEED осигуряват изключителна ефективност, за да ви позволят да играете 250 часа само с една AA батерия. Очаквайте около 9 месеца типична употреба при максимална производителност, преди да се наложи да смените батерията. И не се притеснявайте, G305 има светлинен индикатор, който ви напомня при 15% оставащ заряд на батерията.

G305

G305 разполага с 10 милиона кликвания на суичовете за двата основни бутона. G305 също има средно щракване, DPI бутон и два странични бутона, които могат да бъдат програмирани по ваш вкус с помощта на Logitech Gaming Software.

Спецификация
Ергономичност За дясна ръка
Живот на суичовете до 10 млн. клика
Захват Palm
Категория Геймърски Комплекти
Модел сензор HERO
Размер на опаковката 22 x 8 x 18 cm
Резолюция на сензора 12 000 DPI
Тегло 0.55 kg
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване Bluetooth, USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Бял, Зелен, Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!