Гейминг клавиатура SteelSeries - Apex 3 TKL, RGB, US, черна


  • Производител:SteelSeries
  • Продуктов код:43666
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 119.00 лв.


Насладете се на любимите игри с клавиатурата SteelSeries Apex 3 TKL. Създадена за нуждите на геймърите с първокласни функции, като компактен дизайн, тихи гейминг суичове, anti-ghosting функция, IP32 устойчивост на вода и прах за пълна защита, мултимедийни контроли и блестящо PrismSync осветление.

Победи конкуренцията

Професионалистите избират клавиатури TKL, защото елиминирането на десет клавиша осигурява повече пространство за движения на мишката и позволява по-добра ергономичност по време на игри.

Тихи суичове

Гейминг суичовете Whisper Quiet са проектирани с издръжлив материал с ниско триене за над 20 милиона безшумни натискания на клавиши.

Първата водоустойчива игрална клавиатура TKL

Apex 3 TKL е с клас IP32, устойчива е на прах и вода, за да предотврати повреда от течности и прахови частици, така че можете да продължите да играете, независимо какво се случва с клавиатурата ви.

Специални мултимедийни контроли

Ролка за сила на звука и мултимедийни клавиши, които могат да се кликват, ви помагат лесно да коригирате настройките си и в движение, вместо да търсите в приложения и настройки. Регулирайте яркостта, превъртане назад, пропускане или поставяне на пауза с едно натискане на бутон.

Впечатляващо PrismSync осветление

Изведете RGB подсветката на следващото ниво с 8 зони от 16,8 милиона красиво ясни цветове, които могат да се синхронизират с други продукти на SteelSeries.

Спецификация
Дължина на кабела 1.8 m
Живот на суичовете до 20 млн. клика
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Материал Полимер
Подсветка RGB
Размер на опаковката 39 x 5 x 18.5 cm
Размер на продукта 36.4 х 4 х 15 cm
Тегло 0.915 kg
Тип бутони Високи
Тип връзка Жичнa
Тип на свързване USB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!