Гейминг клавиатура Razer - Huntsman V3 Pro TKL, Analog Optical, бяла


  • Производител:Razer
  • Продуктов код:61267
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 499.99 лв.



  Купи на вноски

Прегърнете нов стандарт на скорост с Razer Huntsman V3 Pro Tenkeyless - White Edition. Спортувайки с по-проста TKL клавиатурна подредба за безпроблемна състезателна игра, вземете предимството за електронните спортове с най-новите аналогови оптични превключватели, включващи регулируемо задействане и Rapid Trigger Mode за ултра-бързи повтарящи се въвеждания.

АНАЛОГОВИ ОПТИЧНИ ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛИ RAZER™ GEN‑2

Бързо задействане и регулируемо задействане

Увеличете максимално прецизността и реакцията с TKL клавиатура, включваща нашите най-модерни превключватели, включително Rapid Trigger за ултрабързи повтарящи се въвеждания, 0,1 до 4,0 mm регулируем обхват на задействане и живот от 100 милиона натискания на клавиша.

РЕЖИМ НА БЪРЗО ЗАПУСКАНЕ

Вместо фиксирана точка за нулиране, клавишите се нулират незабавно с движение нагоре до 0,1 mm. Това позволява по-бързо повтарящо се натискане на клавиши в сравнение със стандартните клавиатури, което значително подобрява отзивчивостта по време на игра.

РЕГУЛИРУЕМО ЗАДЕЙСТВАНЕ

Поддържайки пълен диапазон на задействане от 0,1 до 4,0 mm, персонализирайте превключвателите да бъдат толкова чувствителни, колкото искате, и постигнете настройка, която най-добре отговаря на вашия стил на игра.

40 G СИЛА НА ДЕЙСТВИЕ

Насладете се на по-голяма реакция с по-лека сила на задействане, която ви позволява да играете и реагирате по-бързо от всякога. От контрастрафинг до прицелване до избягване, спечелете част от секундата предимство, от което се нуждаете, за да излезете на върха във всяка размяна.

БЪРЗИ НАСТРОЙКИ НА БОРДА

Чрез светодиоден индикатор

Направете прецизни корекции в движение на височината на задействане или чувствителността на бързото задействане с визуалната помощ на вградена LED матрица. Запазете настройките на клавиатурата и получете достъп до по-голяма персонализация чрез Razer Synapse.

РЕЖИМ ЗА НАСТРОЙКА НА БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ

Просто натиснете FN + Tab, за да започнете да регулирате точката на задействане на клавиатурата. След това натиснете който и да е клавиш, за да тествате височината на задействане и използвайте цифровия диск или клавишите със стрелки, за да регулирате съответно. Натиснете Esc, за да излезете от режима и да запишете вашите настройки във вградената памет.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЦИФРОВ НАБОР И СПЕЦИАЛНИ БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Удобен контрол

Управлявайте всичко на една ръка разстояние със специален диск за настройка на звука и аналогов превключвател, подкрепен от чифт бутони за контрол на медиите и персонализирани макроси.

ТЕКСТУРИРАНИ DOUBLESHOT PBT КАПАЧКИ

По-голяма устойчивост и усещане

Създадени да издържат на износването на интензивна състезателна игра, техният устойчив на блясък дизайн и устойчиви на избледняване легенди предлагат степен на издръжливост, по-добра от обикновените клавишни капачки.

TENKEYLESS ФОРМ ФАКТОР С АЛУМИНИЕВА ПЛОЧА

По-малък отпечатък и по-голяма издръжливост

Получете повече място за маневриране на мишката си с рационализирана TKL клавиатурна подредба, която може да понесе и наказание, благодарение на солиден, устойчив на изкривяване корпус, снабден с алуминиева горна плоча.

МАГНИТНА ПОСТАВКА ЗА КИТКИ ОТ ТВЪРДА КОЖА

Разширена поддръжка за игри

Проектирана да се захване безпроблемно към клавиатурата, подложката за китката от изкуствена кожа осигурява стабилна ергономична опора за вашите китки – особено жизненоважна за дълги периоди на тренировки и състезания.

Спецификация
Брой бутони 87
Вид механични суичове Linear
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Подсветка Razer Chroma RGB
Размер на опаковката 41.4 x 6.7 x 17.9 cm
Тегло 1.409 kg
Тип бутони Високи
Тип на свързване USB-C
Цвят Бял
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!