Гейминг бюро Ultradesk - Cruiser, черно


  • Производител:Ultradesk
  • Продуктов код:50548
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 628.95 лв.



  Купи на вноски

XXL ГЕЙМЪРСКО БЮРО ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

ULTRADESK CRUISER е продукт за геймъри, които имат нужда от допълнително пространство за своите електронни джаджи. Неговият огромен работен плот, комбиниран с издръжлива рамка, е идеален за игрална или работна станция. Продуктът предлага висококачествена XXL подложка за мишка за цялото работно пространство. Включва също отделение за разклонители, 3 големи отвора за кабели, кука за слушалки, поставка за чаша и поставка за гейминг контролери. Предният ръб на работния плот е заоблен, за да се подобри неговата ергономичност. CRUISER е оборудван с механично регулиране на височината – потребителят може да избере една от четири налични височини. Универсално и многофункционално компютърно бюро, което лесно може да се превърне в впечатляващ дигитален развлекателен център.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПОДЛОЖКА XXL

В комплекта с бюрото CRUISER винаги има XXL подложка за мишка. За производството ѝ е използван иновативен материал, който е много ефективен като работна повърхност за лазерни и оптични сензори, използвани в съвременните компютърни мишки. Външните ръбове са подсилени с плътна защитна линия, коeто удължава живота на всяка подложка.

ГИГАНТСКА РАБОТНА ПОВЪРХНОСТ

ULTRADESK CRUISER е едно от най-просторните бюра в нашата гама продукти – работният плот е 160 cm широк и 70 cm дълбок. Повърхността на плота лесно побира сложни компютърни конфигурации с три монитора и голям брой периферни устройства. Предният ръб на работния плот е изрязан, за да се подобрят значително ергономичните свойства при дълги часове активност пред компютъра или игровата конзола. Работното пространство е разположено върху твърда рамка, която не се огъва под тежестта на оборудването.

ИНОВАТИВЕН И ИЗДЪРЖЛИВ ДИЗАЙН

За гейминг продуктите е важно да бъдат безкомпромисно издръжливи. Стоманената рамка, която формира основата на ULTRADESK CRUISER, перфектно отговаря на тези изисквания. Всички метални части са специално удебелени. Дори и най-малките комбинации от отделни елементи са проектирани с най-голямо внимание. Рамката е “Rage Safe” – ще бъде особено оценена от играчите, избиращи екшън игри.

ЗАОБЛЕН ПРЕДЕН РЪБ

Предният ръб на работния плот е заоблен за допълнително подобряване на ергономичните свойства на бюрото. Разрезът по предния ръб има осезаем ефект върху комфорта при използване. Улеснява достъпа до напитки и слушалки, поставени в страничните държачи, както и позиционира геймъра в средата на бюрото, така че да е по-близо до мониторите. Разбира се, прави формата на бюрото много по-привлекателна.

3 ГОЛЕМИ ОТВОРА В ПЛОТА ЗА КАБЕЛИ

В днешно време гейминг ентусиастите изграждат все по-големи и по-големи компютърни комплекти, като комбинация от 2-4 монитора и множество допълнителни устройства. Затова и ние сметнахме за удобно да проектираме в плота на бюрото CRUISER 3 широки отвора за кабели. Всеки от тях е с диаметър 9.5 cm и е покрит със специален капак. Използването на три отвора e особено полезно за хора, които имат po-къси кабели, свързващи мониторите с кутията на компютъра или други устройства.

ПРАКТИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА РАЗКЛОНИТЕЛИ

Използвайте 110% от наличното пространство. В задната част под плота е разположен рафт за разклонители и кабели. Благодарение на него управлението на кабелите в този модел бюро е изключително лесно и удобно. Имате възможност да организирате връзките между различните елементи на компютърния си комплект. Дизайнът на отделението е съобразен с повечето разклонители, а външната форма успешно подчертава нестандартния характер на модела CRUISER.

ТОВАРОНОСИМОСТ ЗА Е-ШАМПИОНИ

Правилно проектираната стоманена рамка с носещи елементи, масивните метални профили с подсилена дебелина на материала и перпендикулярната структура на краката към техните основи гарантират идеални статични свойства на бюрото CRUISER. Благодарение на стоманените армировки и укрепващи елементи, както и на солидния метод на монтиране на плота към конструкцията, товароносимостта на цялата конструкция е впечатляваща, възлизаща на 120 kg.

РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА В 4 НИВА

Това игрално бюро предлага механично регулиране на височината на плота. Потребителят има избор между 4 възможни настройки – 66 cm, 71.1 cm, 76.2 cm и 81.2 cm. От всички наши продукти няма друго бюро с ръчни настройки, което се позиционира толкова ниско или високо. Лесно бихте могли да променяте позицията на работната повърхност според размера на тялото си. По този начин бюрото се превръща в отличен вариант за подрастващ геймър, който с течение на времето свободно ще повдигне плот на по-високо ниво, без да е необходимо купуването на ново компютърно бюро.

ВКЛЮЧЕНИ ПОЛЕЗНИ АКСЕСОАРИ

Усъвършенстваното компютърно бюро трябва да предлага широка гама от полезни аксесоари. В комплекта на CRUISER модела получавате поставка за чаша и поставка за слушалки. Двете поставки са не просто за украса, а за ежедневно използване и удобство за всеки геймър. Сами решавате от коя страна да ги монтирате. Допълнително разширение, включено в цената, е метална игрална стойка за игри и геймпадове.

УДОБСТВО ЗА КРАКАТА

Новите технологични разработки и материали, които използваме ни позволиха напълно да премахнем долната напречна греда. Подобреният дизайн се характеризира с повишен комфорт в сравнение с предишните модели. Потребителят винаги може да разположи краката си свободно, без да се притеснява от болезнен контакт с твърдия метал. Липсата на напречна греда добавя удобство, но също така улеснява използването на висока компютърна кутия.

БЕЗОПАСНА ОПАКОВКА

Погрижихме се и за безопасен транспорт. Всичко се доставя в една кутия. В допълнение към солиден външен слой от дебел картон, сме използвали множество вътрешни елементи, за да предпазим отделните части на бюрото от повреди и движение. Използвахме няколко отделни метода, за да защитим отделни компоненти на продукта срещу потенциални заплахи. Външната опаковка предлага перфектна защита срещу негативни атмосферни влияния и механични повреди.


БРАНДЪТ ULTRADESK

ULTRADESK предлага игрални бюра, които престъпват дългогодишните разбирания за стил и показват нови идеи и концепции за страхотна компютърна станция. Марката въвежда иновативни решения за мебелите в електронните спортове. Бюрата им винаги предлагат най-високо ниво на изработка и усъвършенствани технически характеристики. Стриктният контрол на качеството според нормите на Европейския съюз гарантира, че тези компютърни бюра могат да останат в перфектно състояние за значително дълго време. Талантливи дизайнери проектират страхотни форми, които осигуряват висока ергономичност. Марката ULTRADESK цели да постави нови стандарти и да покаже продукти, ориентирани към бъдещето. Всяко бюро е истински шедьовър, подчертаващ силните амбиции в електронните спортове.

Спецификация
Категория Геймърски Бюра
Размер на опаковката 82 x 24 x 67 cm
Тегло 30.7 kg
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!