ТОП цена -125.83 лв.

Гейминг бюро Arozzi - Arena, розово

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Arozzi
  • Продуктов код:57214
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

    • 660.62 лв.
    • 786.45 лв.



  Купи на вноски

Бюро с подложка за мишка Arozzi с пълна повърхност с изключителна система за управление на кабелите и много място.

Arena е оценено като едно от най-добрите игрални бюра на пазара от IGN.com: „Най-доброто специализирано компютърно бюро за игри“. Шведските дизайнери го създадоха, за да оптимизират вашето игрово и компютърно изживяване с използваеми функции, здрави дълготрайни материали и проста естетика.

Огромна подложка за мишка с пълна повърхност

Цялата повърхност на бюрото Arena е покрита със сменяема микрофибърна подложка за мишка върху здрава MDF плоскост. Подложката за мишка е специално проектирана, за да пасне по поръчка на извитото бюро Arena с площ от 14 кв. фута (1.31 кв. метра) с противоплъзгащо гумено дъно, за да се гарантира, че остава на място.

Водоустойчиво и лесно за почистване

Подложката за мишка с пълна повърхност също е водоустойчива, което прави почистването лесно и просто. Ако искате да имате по-задълбочено почистване, просто хвърлете вашата пералня на ниска температура и изсушете на въздух след това.

Управление на кабели

Arena има 3 изрези в горната част на повърхността, водещи до мрежеста кошница, която е плътно прикрепена към долната страна на бюрото, което улеснява управлението на всичките ви кабели.

Закрепване на монитори

3-те отвора са не само за управление на кабели, но и за закрепване на монитори. Бюрото с ширина 160 cm (5’3”) е достатъчно просторно, за да побере 3 големи монитора.

Регулируема височина

Arena се поддържа със здрави стоманени крака, които се регулират на височина до 10 cm (3.9 инча). Използвайте шестостенния ключ, за да изправите краката и да добавите допълнителна стабилност. Има и 4 копчета за регулиране на баланса под краката, за да се предотврати люлеенето на бюрото, за да може да се адаптира към вашата лична среда.

Спецификация
Категория Геймърски Бюра
Материал MDF, Микрофибър
Подходящ за За геймъри
Размер на опаковката 88 x 28 x 49.5 cm
Размер на продукта 160 x 82 cm
Тегло 26.5 kg
Цвят Бял, Розов
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!