Игра Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 за PlayStation 5 + VR2


  • Производител:Steel Wool Studios
  • Продуктов код:61316
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 79.99 лв.


Играта задължително изисква PlayStation VR2 хедсет за виртуална реалност.

Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 е продължението на ужасяващото VR изживяване, което вдъхна нов живот на култовия хорър франчайз. Като чисто нов служител на Fazbear ще трябва да докажете, че притежавате необходимите качества, за да се справите отлично във всички аспекти на управлението и поддръжката на пицарията.

Влезте зад кулисите като VIP, за да помогнете на Roxanne Wolf и ботовете от S.T.A.F.F. да се подготвят за изпълненията си в салона на Pizzaplex! Отидете във Fazcade и се насладете на класически игри като Bonk-a-Bon и Fazerblast! Вижте дали можете да подобрите всички високи резултати! Погрижете се за нещата зад кулисите в секцията "Само за персонала" в пицарията. Оказвайте първа помощ на пациенти, които не се чувстват добре, и помагайте на аниматрониците да извършват рутинна диагностика и поддръжка.

Курсовете за приготвяне на храна ще ви помогнат да получите федерално определената стойност за приготвяне на храна в Pizzaplex. Изпитайте всички радости от сервирането на храна и се пригответе да нахраните няколко гладни бота! Отправете се към щанда за билети, за да изпробвате атракции с електронни билети, като например Captain Foxy’s Cowboy Adventure. На тази лежерна атракция ще се носите въоръжени из стария Запад в търсене на плячка! И накрая, ако не се страхувате, потопете се в света на Sister Location! Тези специални мини-игри са VR версии на класически преживявания от Five Nights at Freddy’s: Sister Location, и обещават да бъдат колкото забавни, толкова и ужасяващи!

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 12+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр Симулации
Издание Стандартно
Контролер PlayStation VR2 Sense Controller
Месец на излизане Юни
Платформа PSVR 2
Размер на опаковката 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!

 Последно разглеждани