Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)


  • Разработчик:OEM
  • Продуктов код:VGSW0000623N
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА от 2 до 5 работни дни

  • 109.20 лв.
Вземете вашите Joy-Con контролери и влезнете в ритъма на бокса с новата видеоигра Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise. Тя включва многобройни песни, тренировки и режими, за да се насладите самостоятелно или с ваш приятел.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)

Нека музиката да ви води – Увеличете силата на звука и започнете своята тренировка, докато се боксирате в ритъма на 23 страхотни парчета, включително инструментални версии на хитови песни.

Едно! Две! – Тренировката никога не е била толкова приятна. Копирайте движенията на вашия инструктор на екрана и се стремете да не пропускате удари.

Влезте в зоната – Направете перфектни удари, за да влезете в Zone State, който оживява сцената ви и ви позволява да съберете допълнителни точки. Завършете с висок резултат, за да отключите нови аксесоари за вашия инструктор.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)

Персонализирайте вашите тренировки – Ежедневните тренировъчни упражнения са съобразени с вашите лични фитнес цели, независимо дали те са насочени към определена област на тялото или просто да влезете във форма. Задайте аларма, така че никога да не пропуснете сесия и извлечете полза от ежедневните упражнения, докато пълните календара си с печати. Свободната тренировка пък ще ви даде възможността да контролирате интензивността на вашите упражнения, сцената и музиката.

Тренирайте заедно със свои приятел – Ежедневните и свободните упражнения поддържат локален режим за двама играчи. Предайте един или два Joy-Con контролера на ваш приятел и тренирайте рамо до рамо. Сравнете вашите статистики и се мотивирайте взаимно.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)

Следете вашата статистика – Наблюдавайте напредъка си в графики за проследяване на статистически данни, като прогнозно изгаряне на калории, брой удари и още много.

Изберете своя личен треньор – Изберете един от деветте инструктори, които ще ви насърчават и ще ви дават насоки, докато тренирате заедно. Персонализирате външния му вид, така че да отговаря на вашия стил и отключвайте множество нови дрехи, очила, ръкавици и обувки.


Вид параметърТехнически характеристики
ПъблишърNintendo
PEGI рейтинг3+
Резолюция720p
ЖанрСпортни, Фитнес
Необходимо свободно пространство2390.00 MB
АудиоDolby Digital
Година на излизане2020
Месец на излизанеДекември
Брой играчи1-2
КонтролерJoy-Con
ПлатформаSwitch
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
Баркод045496427191
В комплектаКарта памет

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти