ТОП цена -15%

Игра Figment 1+2 за Nintendo Switch

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Bedtime Digital Games
  • Продуктов код:60595
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 76.49 лв.
    • 89.99 лв.


Музикалните екшън приключенски игри Figment 1+2 най-накрая са заедно в едно епично физическо издание.

Figment ви кани да изследвате уникална сюрреалистична вселена, изпълнена с музика, хумор и многопластово повествование. Присъединете се към Dusty и неговия вечно оптимистичен приятел Piper в приключение през различните страни на съзнанието, търсейки да възвърнат изгубения кураж.
Figment 2: Creed Valley кошмарите са разрушили моралния компас, което прави ума неспособен да функционира правилно. Dusty и Piper трябва да пътуват до Creed Valley, където се формират идеалите на разума, за да възстановят мира. Очаква ви пътешествие, изпълнено с музикални схватки и главозамайващи пъзели.

Първата част от поредицата е предназначена само за един играч, докато Figment 2: Creed Valley предоставя възможност да играете самостоятелно или заедно с приятел в локален кооперативен режим.

Наблюдавайте как ръчно рисуваните щрихи оживяват в свят, изпълнен със сюрреалистично изкуство, цветни илюстрации и очарователни герои. Насладете се на уникалните художествени стилове на Freedom Isles, Clockwork Town и зловещите пътеки. Разговаряйте с постоянно променящите се мнения на ума и се настройте към ритъма на света. Изследвайте ритмичната среда, пълна с дървета с тромпети, къщи с пиана и пеещи врагове, и открийте как вашите действия влияят на тази музикална вселена и нейния динамичен саундтрак. Докажете умствената и физическата си сила чрез завладяващи ума пъзели и битки, синхронизирани със саундтрака. Кошмарите имат свои собствени тематични песни, които осветяват причините за появата им. Изследвайте двете основни състояния на ума: отворено и затворено мислене. Превключвайте между състоянията и се адаптирайте към променящата се среда, за да продължите напред.

Спецификация
Co-Op Local
PEGI описание Вулгарен език, Насилие
PEGI рейтинг 12+
Аудио DTS
Брой играчи 1-2
В комплекта Карта памет
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Категория Игри за Nintendo Switch
Контролер Joy-Con, Switch Pro Controller
Месец на излизане Март
Общи Локална игра
Платформа Switch
Размер на опаковката 10.5 x 17 x 1 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!