ТОП цена -6%

Игра Dragon's Dogma 2 Lenticular Edition за PlayStation 5

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ
  • Производител:Capcom
  • Продуктов код:59972
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

    • 149.46 лв.
    • 159.00 лв.


Dragon's Dogma 2 - Lenticular Edition включва:

  • Dragon's Dogma 2 - игра;
  • Лентикулярна обложка.

Dragon's Dogma 2 е дългоочакваната екшън-ролева игра, която може да се похвали с богат на детайли и дълбоко изследваем фентъзи свят, създаден с помощта на поглъщаща физика, изкуствен интелект на героите и най-новите графики от RE ENGINE на Capcom. Тази екшън-RPG игра за един играч, базирана на разказа, предизвиква играчите да използват своята креативност и любопитство, за да оформят собственото си преживяване. Независимо дали става дума за призванието на вашия Arisen, за Pawns, избрани за вашето парти, или за подхода ви към многостранните игрови ситуации, светът на Dragon's Dogma 2 се върти около избора. Както партията ви от Pawns, така и враговете ще реагират динамично на действията ви на бойното поле, независимо дали се придържате към гърбовете на чудовищата или се опитвате да ги унищожите отдалеч. Призванието ви позволява да избирате стила си на игра и използването на мечове, лъкове или мощни магии, за да изкарате враговете си на нокти.

В Dragon's Dogma 2 играчите преживяват историята на Arisen - шампион, чието сърце е откраднато от Дракона. Въпреки че обстановката в продължението отразява тучните хълмове на култовата класика Dragon's Dogma и нейното разширение Dark Arisen, това оригинално приключение се развива в паралелен свят, в който има две нации с различен подход към заплахата от Дракона. Queen Regent Disa е създала фалшив Arisen, за да запази контрола над кралство Vermund за своя син. Междувременно звероподобната нация Battahl смята неземните Pawns за източник на нещастие и се е обърнала към поклонението на Lambent Flame и своята императрица Nadinia, за да се предпази от бедствия. Една от дестинациите, до които куестовете могат да отведат играчите са уединените земи на елфите Sacred Arbor. Там елфите общуват на свой собствен език, а Pawns, които могат да разбират речта им, ще превеждат за Arisen, докато са в групата ви. Pawns могат да се специализират и в други умения, което прави личността на всеки от тях по-различна.

След като започнат своето пътешествие в Dragon's Dogma 2, играчите ще могат да създадат своя Arisen и Main Pawn с помощта на интуитивен и задълбочен създател на персонажи, който използва фотограметрия, за да подобри реализма на външния вид на всеки от героите. Освен това играчите могат да изберат личността на main Pawn, която ще определи поведението му и избора на разговор по време на играта. С напредването си играчите ще отключват допълнителни професии, като например новооткритата професия "Trickster". Тази ексклузивна за Arisen професия може да предизвиква илюзии чрез дима, създаден от уникалното ѝ оръжие - Censer. Trickster могат да използват илюзиите, за да заблудят враговете си и да ги накарат да се бият срещу тях, както и временно да увеличат силата на Pawns отвъд техните граници. Новата професия Trickster демонстрира начините, по които играчите могат да манипулират и да се възползват от подобрения изкуствен интелект на врага, за да открият изцяло нови възможности за борба.

Спецификация
PEGI описание Вулгарен език, Насилие, Сексуално съдържание
PEGI рейтинг 18+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр RPG, Екшън-приключенски
Издание Специално
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Март
Платформа PS5
Размер на опаковката 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!