Игра Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons за PlayStation 5


  • Производител:Secret Base
  • Продуктов код:54763
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 59.99 лв.


Подгответе се за истински екшън с Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons, новото заглавие от култовия beat ‘em up франчайз. Годината е 199X и ядрената война е опустошила Ню Йорк, оставяйки жителите му да се борят за оцеляване сред обхванатите от бунтове и престъпност улици. Градът е превзет от банди, които го тероризират, борейки се помежду си за надмощие. Решени да не търпят повече тези условия, младите Billy и Jimmy Lee се заемат да прогонят бандите от града си.

Присъединете се към младите братя от Double Dragon, които се изправят срещу нови и познати врагове в тази алтернативна история. С уникална и динамична структура на нивата, трудността на мисиите, които поемате, ще се променя в зависимост от реда, в който сте ги избрали.

Включете се в играта като класическото дуо Billy и Jimmy, играйте с Marian и Uncle Matin или експериментирайте с 9 допълнителни герои, които могат да бъдат отключени. Всеки от тях притежава собствени специални движения и стил на игра. Благодарение на локалния кооперативен режим за двама играчи, екшънът се увеличава двойно, докато разчиствате коварните улици на града.

Спецификация
Co-Op Local
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 12+
Аудио Dolby Digital
Брой играчи 1-2
В комплекта Дисков носител
Година на излизане 2023
Език Английски
Жанр Екшън-приключенски
Издание Стандартно
Категория Игри за PlayStation 5
Контролер DualSense
Месец на излизане Септември
Общи Локална игра, Разделен екран
Платформа PS5
Размер на опаковката 13.5 x 1.5 x 17.2 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 1080i, 1080p, 4K
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!