DmC Devil May Cry: Definitive Edition (PS4)


  • Разработчик:Ninja Theory
  • Продуктов код:VGP40000132
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:от 2 до 5 работни дни

  • 31.80 лв.Definitive изданието на DmC включва всички излезли до момента допълнителни съдържания, включително и новата кампания "Vergil's Downfall".

Едно от най-изненадващите попълнения към всепризнатата поредица на Capcom - Devil May Cry 

Devil May Cry се завръща. Или по-точно се появява. Събитията в новия DmC: Devil May Cry се развиват в ранните години от живота на Данте и предлагат поглед към неговото израстване и превръщането му в легенда. Играта следва екшън стилистиката на поредицата, запазвайки в себе си уникалната и спираща дъха бойна система,  комбинираща хладни и огнестрелни оръжия и зрелищни комбинации от удари.

В младостта си Данте не е приел напълно демоничното наследство на баща си. Като дете на ангел и демон в него двете начала се борят за надмощие над същността му, което ще намери отражение и в самия геймплей. В случай на нужда, Данте ще може да използва демонични или ангелски супер сили, трансформриащи Rebellion (основното оръжие) в процеса на самата битка.

В разработката на DmC Capcom си партнират с британското гейм студио Ninja Theory, чието име познаваме от заглавия като Heavenly Sword и Enslaved.

  • Битки със стил - използвайте демоничните и ангелски сили на Данте, за наземни и въздушни комбота, получавайки най-много точки за стил.
  • Израстването на Данте - разкрий емоциите и приключенията, които ще превърнат главния герой в познатата ни от предишните части машина за убиване. Сблъскайте се с познати лица в новата изпълнена с неочаквани обрати история.
  • Неповторим екшън - характерната за франчайза бойна система се завръща в DMC. На разположение на Данте ще бъдат и десетки нови оръжия и още по-унищожителни комбота.

Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърCapcom
PEGI описаниеОнлайн, Вулгарен език, Насилие, Секс
PEGI рейтинг16+
Резолюция720p, 1080p
ЖанрЕкшън-приключенски, Трето лице
Необходимо свободно пространство20GB
АудиоDolby Digital
Година на излизане2015
Месец на излизанеМарт
Брой играчи1
Рейтинг Metacritic84
КонтролерDualShock 4
РазработчикNinja Theory
ПлатформаPS4
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5055060930670
В комплектаДисков носител, Kнижка с инструкции

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти