НОВ ПРОДУКТ

Игра Dave The Diver: Anniversary Edition за Nintendo Switch


  • Производител:Mintrocket
  • Продуктов код:61349
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 79.99 лв.


Dave The Diver: Anniversary Edition включва:

  • Dave The Diver - игра;
  • Дигитален артбук;
  • Екслузивно допълнително дигитално съдържание за Nintendo Switch - Guilty Gear Strive Boat Skin и ритъм игра „The Disaster Of Passion“.

Dave The Diver е неангажираща приключенска ролева игра, в която през деня се занимавате с дълбоководно изследване и риболов, а през нощта управлявате суши ресторант. Присъединете се към Дейв и неговите чудати приятели, които се опитват да разкрият тайните на мистериозната Синя дупка. От малки тропически рибки до гигантски октоподи - морският свят е изпълнен с разнообразен живот! Никога не знаете какъв морски живот ще срещнете. Избягайте от атаките на хищни видове, докато ловувате пресни съставки за суши. Древните реликви, които са разпръснати из огромния подводен свят, загатват за още по-дълбоки загадки.

Пригответе вкусни суши ястия с помощта на прясно уловените съставки. Ако се разчуе достатъчно, може да бъдете посетени от специален клиент! Натрупайте продажби в суши бара, за да можете да навлезете по-дълбоко в морето на неизвестността!

  • Хибрид между приключение, ролева игра и управление - През деня изследвайте и разгадавайте мистериите в дълбините на Синята дупка, а през нощта управлявайте успешен екзотичен суши ресторант. Лесно е да се пристрастите към задоволителния цикъл на геймплея!
  • Непринуден геймплей с бойни действия - Гмурнете се в постоянно променящата се Синя дупка и използвайте харпун и други оръжия, за да ловите риба и различни същества. Подобрявайте и ковете оборудване със събраните ресурси и печалбите от суши ресторанта, за да се подготвите за опасностите, които дебнат в неизвестното. Изчерпването на кислорода означава да оставите събраните предмети и риба зад гърба си!
  • Ексцентрични герои и безгрижен разказ - Странните, но симпатични герои и историята, пълна с шеги, закачки и други хумористични сцени, осигуряват достъпно и приятно геймплейно изживяване.
  • Красива морска среда с атрактивно 2D/3D изкуство - Комбинацията от пикселна и 3D графика осигурява зашеметяващ художествен стил, който показва спиращи дъха подводни пейзажи. Действието на това океанско приключение се развива в реалната морска среда на Синята дупка, изпълнена с над 200 вида морски обитатели.
  • Голямо количество допълнително съдържание, което допълва основния геймплей - Мини-игрите, страничните куестове и множеството сюжетни линии осигуряват много часове забавление и разнообразен геймплей. Когато играчите се гмурнат още по-дълбоко в този воден свят, те може да разпознаят познат вид, тъй като вечерният суши бар посреща клиенти, които се обличат като любимите на феновете герои от Guilty Gear Strive.

Спецификация
PEGI описание Насилие
PEGI рейтинг 12+
Аудио DTS
Брой играчи 1
В комплекта Карта памет
Година на излизане 2024
Език Английски
Жанр RPG, Екшън-приключенски, Симулации, Indie
Издание Специално
Контролер Joy-Con, Switch Pro Controller
Месец на излизане Май
Платформа Switch
Размер на опаковката 17 x 1 x 10.5 cm
Тегло 0.086 kg
Резолюция 720p
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!