Call of Duty: Black Ops - Cold War (Xbox One)

ПРОМОЦИЯ
  • Разработчик:Raven Software
  • Продуктов код:VGX10000564N
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА от 2 до 5 работни дни

    • 131.80 лв.
    • 155.00 лв.Добре дошли отново на ръба.


Иконичната Black Ops серия се завръща с Call of Duty: Black Ops - Cold War – директното продължение на оригиналната Call of Duty Black Ops, от която започна всичко.
Call of Duty: Black Ops - Cold War ще ви потопи в дълбините на Студената война и нейните геополитични битки в ранните години на 1980-та. Играчите ще се спуснат в центъра на глобална конспирация с иконични герои като Woods, Mason и Hudson, както и с нови тайни агенти, за да спрат заговор, плануван от десетилетия.

• Кампания – Никога нищо не е такова, каквото изглежда в разтърсващата сингъл-плейър Кампания, в която ще се срещнете лице в лице с исторически фигури и тежки истини, биейки се на световен мащаб, в локации като Източен Берлин, Виетнам, Турция, Съветското седалище на КГБ и още.

Call of Duty: Black Ops - Cold War (Xbox One)

• Мултиплейър – Вземете типичен за Студената война арсенал от оръжия и оборудване и ги използвайте в Мултиплейър режима на Call of Duty: Black Ops - Cold War. Участвайте в невъзможни операции като елитен таен агент, разполагайки с най-модерните инструменти на търговията измежду набор от разнообразни изживявания, започвайки от малки схватки и стигайки до безкомпромисна война, задвижвана от превозни средства. 

Call of Duty: Black Ops - Cold War (Xbox One)

• Зомбита – Следващата еволюция на добре познатия Treyarch зомби режим, в който ще разкриете безсърдечни експерименти по време на Студената война, които поставят началото на ужасяваща нова зомби заплаха, от която може да бъдете част в кооперативен геймплей с приятели. 

Call of Duty: Black Ops - Cold War (Xbox One)

• Warzone – Black Ops - Cold War ще поддържа и усъвършенства популярния безплатен режим Call of Duty: Warzone.

Както предшественика си, Call of Duty: Black Ops - Cold War ще поддържа Cross Play, Cross-Progression и ще е Cross-Generation Enabled, което означава, че ще може да играете със старата и новата генерация конзоли.


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърActivision
Co-OpOnline
PEGI описаниеВулгарен език, Насилие, Онлайн
PEGI рейтинг18+
ЖанрШутъри, Първо лице
Година на излизане2020
Месец на излизанеНоември
Брой играчи1-2
Онлайн мултиплейър2-40
КонтролерXbox One Controller
РазработчикRaven Software, Treyarch
ПлатформаXbox One
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
ТемаCall of Duty
Баркод5030917291975
В комплектаДисков носител

Напишете отзив!

* Необходимо е да се ВПИШЕТЕ в профила си. Ако нямате такъв можете да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!