Borderlands 3 (PS4)


  • Разработчик:Gearbox Software
  • Продуктов код:VGP40000473N
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:от 2 до 5 работни дни

  • 42.40 лв.Gearbox Software представя Borderlands 3. Емблематичната шутър поредица се завръща, заредена с над един милиард оръжия, шарени извънземни светове за изследване, експлозивен хумор и единствени по рода си персонажи.

Сблъскай се с нови светове и врагове, като един от четирите нови Vault Hunters, всеки от които разполага с различни уменията, способности и възможности за персонализация. Играй самостоятелно или се присъедини към приятелите си, за да отстраните безумни врагове, да натрупате тонове плячка и да спасите дома си от най-безмилостните лидери в галактиката.

  • Спри фанатичните Calypso Twins преди да успеят да обединят бандитските кланове. Само ти, търсещия тръпка Vault Hunter, разполагаш с необходимите арсенал и съюзници, за да ги свалиш.
  • Стани един от четирите необикновени Vault Hunters, всеки от които притежава уникални способности, умения, стил на игра и много възможности за персонализация. Всички Vault Hunters по отделно са способни да сътворят страхотен хаос и поразии, но заедно те са истински неудържими.
  • Открий нови светове отвъд Pandora, всеки от които има уникална среда за изследване и врагове за унищожаване. Премини през враждебни пустини, бий се през разкъсваните от войни градски пейзажи и очаквай неочакваното!

  • Играй с всеки по всяко време онлайн или в кооперативен режим на разделен екран, без значение от нивото или прогреса. Повалете врагове и се преборете с предизвикателства като отбор, но получете индивидуални награди. Никой няма да остане без плячка!


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
Пъблишър2K Games
PEGI рейтинг18+
ОбщиСъвместима с PS5
Резолюция1080i, 1080p, 720p
ЖанрШутъри, RPG
АудиоDolby Digital
Година на излизане2019
Месец на излизанеСептември
Брой играчи1
Онлайн мултиплейър2-4
КонтролерDualShock 4
РазработчикGearbox Software
ПлатформаPS4
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
ТемаBorderlands
Размер на продукта13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Каталожен номер0
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5026555425865
В комплектаДисков носител

Напишете отзив!

* Необходимо е да се ВПИШЕТЕ в профила си. Ако нямате такъв можете да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!