Слушалки Apple EarPods with Lightning Connector


  • Производител:Apple
  • Продуктов код:MMTN2ZM/A
  • Гаранция:12 месеца
  • Наличност:Изчерпана наличност 

  • 39.80 лв.ЕРГОНОМИЧНИ И УДОБНИ СЛУШАЛКИ ОТ APPLE

За разлика от традиционните слушалки, Apple EarPods са проектирани спрямо извивките на ухото ви. Това ги прави много по-удобни и комфортни, дори след като сте ги носили в продължение на часове. Високоговорителите в слушалките са създадени, така че да ви осигурят максимално ясен и точен звук без загуба на качеството му. Освен това слушалките разполагат в вградено дистанционно, което ви позволява да контролирате силата на звука, да пускате и да спирате музиката и видеата, които слушате и гледате и да вдигате и да затваряте телефонни обаждания. Всички тези функции за управление се намират на удобно и достъпно място, а вие имате свободата да се забавлявате, да работите и да говорите с любимите си хора по-лесно от всякога. Слушалките работят с всички устройства, които имат Lightning конектор и поддържат iOS 10 или по-нова версия, включително iPod touch, iPad и iPhone.

Вид параметърТехнически характеристики
ТипIn-ear
Тип на свързванеWired
КонекторLightning
Микрофонyes
Контрол на звукаBuilt-in remote that lets you adjust the volume, control the playback of music and video, and answer or end calls with a pinch of the cord
ЦвятWhite
ДругиWorks with all devices that have a Lightning connector and support iOS 10 or later, including iPod touch, iPad and iPhone.

Напишете отзив!

* Необходимо е да се ВПИШЕТЕ в профила си. Ако нямате такъв можете да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!