Игра Apex Construct (PS4)


  • Разработчик:OEM
  • Продуктов код:VGP40000584N
  • Наличност:Изчерпана наличност 

  • 42.40 лв.Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR, PlayStation Camera и два контролера PlayStation Move, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.

 

Изживей Apex Construct – новаторското екшън приключение във виртуална реалност; дебютното заглавие на бившите разработчици на Battlefield и Mirror’s Edge. Оборудван с надстрояващ се лък, стрели и щит, ще трябва да изследваш едно разбито бъдеще, за да разбереш ролята си в проточилият се конфликт между два изкуствени интелекта.

Последният жив човек

Отпътувай в разбитото бъдеще на Apex Construct, където безмилостни роботи дебнат из света в резултат от безразсъдните експерименти на човечеството. Трябва да използваш както интуицията, така и бойните си умения, за да оцелееш сред тези синтетични създания в стремежа им да властват над ловните полета. В това обаятелно екшън приключение от първо лице, специално създадено за виртуална реалност, съдбата на човечеството зависи от теб – последният жив човек.

 

Изследвай един разкъсан свят

Заповядай в един красив, но опасен, постапокалиптичен свят, в който два могъщи интелекта са вплетени във вечна битка. Като последния жив човек, ще откриеш много тайни места, ще разбулиш заинтригуващи загадки и постепенно ще разбереш какво е довело до изчезването на почти целия органичен живот.

 

Овладей плавната техника „лък и щит“

Използвай гъвкава бойна система с безпрецедентна прецизност, за да сразиш голямо разнообразие от изкуствени форми на живот, създадено от загадъчното същество, наречено Майкта. Подобри оръжията и оборудването си със спечелените Radiance точки.


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърPerp
PEGI рейтинг12+
ЖанрШутъри, Виртуална реалност, Първо лице
Брой играчи1
КонтролерDualShock 4
ПлатформаPS4
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
Размер на продукта13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5060522091790
В комплектаДисков носител

Напишете отзив!

* Необходимо е да се ВПИШЕТЕ в профила си. Ако нямате такъв можете да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!