Игра Alien: Isolation (PS4)


  • Разработчик:Creative Assembly
  • Продуктов код:26687
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:от 2 до 5 работни дни

  • 40.00 лв.Открий истинското значение на страха с Alien: Isolation, сървайвъл-хорър, който ще те накара да настръхнеш благодарение на своята атмосфера изпълнена с ужас и постоянна смъртоносна опасност. Петнадесет години след събитията в Alien, дъщерята на Ellen Ripley, Amanda се впуска в една битка за оцеляване и мисия, която да ѝ помогне да разкрие истината за мистериозното изчезване на нейната майка.

Поеми ролята на Amanda Ripley и си впусни в едно ужасяващо пътешествие, заобиколен от паникьосани и отчаяни персонажи и непредсказуем и безмилостен пришълец.

Изплашена и неподготвена, Amanda трябва да търси провизии, да взема импровизирани решения и да използва своята съобразителност, не само за да изпълни своята мисия, ами за това да остане жива.

  • Преодолей смъртоносната заплаха – Застани лице в лице срещу опасността и постоянния страх и се изправи срещу един наистина интелигентен пришълец, който използва сетивата си, за да те проследи и използва всяко твое движение срещу теб.
  • Импровизирай за да оцелееш – Хаквай системи, търси ценни ресурси за твоето оцеляване и сътворявай предмети, които да ти помогнат във всяка ситуация. Дали ще избягаш на своите противници, ще ги разсеяш или ще се изправиш срещу тях – зависи само от теб.
  • Потопи се в свят на мистерии и предателство – Космическата търговска станция Sevastopol те очаква. Готов ли си да се срещнеш с разнообразните персонажи, населяващи изпълнения със страх свят на Alien: Isolation.

Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърSEGA
PEGI описаниеВулгарен език, Насилие, Страх
PEGI рейтинг18+
Резолюция1080i, 1080p, 720p
ЖанрЕкшън-приключенски, Първо лице
Необходимо свободно пространство24GB
АудиоDolby Digital, DTS
Година на излизане2014
Месец на излизанеОктомври
Брой играчи1
Рейтинг Metacritic79
КонтролерDualShock 4, PS4 Camera
РазработчикCreative Assembly
ПлатформаPS4
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
ИнтересКино и телевизия
Размер на продукта13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5055277024889
В комплектаДисков носител, Kнижка с инструкции
Напишете отзив!
* Необходимо е да се ВПИШЕТЕ в профила си. Ако нямате такъв можете да се РЕГИСТРИРАТЕ ТУК!