Механична клавиатура ASUS - ROG Falchion, безжична, MX Red, RGB, черна


  • Производител:Asus
  • Продуктов код:41376
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 339.00 лв.



  Купи на вноски

ROG Falchion е първата клавиатура с безжично Aura Sync RGB осветление. С Aura Sync RGB целият цветен спектър и набор от динамични светлинни ефекти са на ваша команда. Персонализирайте и блеснете по свой собствен начин, безжично.

65% ФОРМ ФАКТОР ЗА МИНИМАЛИСТИЧНА НАСТРОЙКА

Екипът на ROG се стреми да осигури компактна клавиатура без компромиси, като майсторски включва клавишите със стрелки и навигация в 65% оформление на клавиатурата. И само с 306 mm дължина, ROG Falchion е почти със същия размер като 60% клавиатура. Тя ви дава всички функции на нормална клавиатура, без да заема много място на работния плот.

ИНТЕРАКТИВЕН СЕНЗОРЕН ПАНЕЛ

Иновативният сензорен панел от левия фланг на ROG Falchion ви позволява удобно да регулирате силата на звука или да създавате преки пътища за превключване на приложения или копиране и поставяне. Той може да бъде програмиран и за използване като макро ключ за по-интуитивен контрол за игри.

ДВОЕН РЕЖИМ НА СВЪРЗВАНЕ И ДО 450 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

2.4 GHz RF връзка с почти нулева латентност и до 450 часа живот на батерията. Това осигурява стабилността и дълголетието, необходими за най-доброто гейминг изживяване. Може да се използва и в жичен USB режим.

УСТОЙЧИВИ КЛАВИАТУРИ ЗА ДВОЙНО ИЗГОТВЯВАНЕ НА PBT

ROG PBT Doubleshot Keycaps осигуряват уникално и първокласно усещане, както и дълготрайна издръжливост. Дизайнът на клавишите е оптимизиран с капачки със средна височина и по-къс ствол, за да се намали клатушкането на клавишите и да се осигури по-удобно потребителско изживяване. Прецизният double-shot процес води до полупрозрачни капачки на клавишите, които се отличават с безшевен ROG скрипт за уникален външен вид, придаващ на ROG Falchion последователно осветление и външен вид, който е безпогрешен.

ПОЛИКАРБОНАТНА КЛАВИАТУРА

Прозрачният капак на клавиатурата от поликарбонат осигурява превъзходна защита. Покритието може да се постави и под клавиатурата, когато се използва, за да придаде на RGB осветлението отдолу дифузен вид.

Спецификация
Брой бутони 68
Бързо зареждане 30 минути зареждане осигурява 45 часа работно време
Живот на батерията до 19 дни
Категория Геймърски Клавиатури
Клавиатурна подредба (layout) US Layout
Подсветка RGB
Размер на опаковката 38 x 6 x 13.5 cm
Съвместимост с платформи PC
Тегло 1.1 kg
Тип бутони Високи
Тип механични суичове Cherry MX Red
Тип на свързване RF 2.4GHz, USB
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!