Комплект АCME - WS12, безжичен, черен


  • Производител:ACME
  • Продуктов код:41613
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:до 4 работни дни

  • 39.90 лв.


Заложете на класиката и доказаните решения. За разлика от островната клавиатура, тази има изпъкнали бутони с подходящ размер, които работят перфектно и осигуряват висок комфорт. Класическите клавиатури работят с висока точност и са много издръжливи.

Английско оформление (EN)

Английската подредба на клавишите (EN) е популярно решение в клавиатурите за геймъри. Това оформление има по-голям клавиш Enter от клавиатурата с американското (US) оформление, малко по-къс бутон Shift от лявата страна и няколко други подробности. Разположението на клавишите трябва да бъде избрано според индивидуалните навици, така че играта и работата да са възможно най-удобни.

Оптичен сензор

Мишката с висок клас оптичен сензор гарантира прецизност и безпроблемна работа. Изберете доказаното и най-популярно решение, което ще работи не само върху идеално гладка подложка, но дори и директно върху повърхността на бюрото. Оптичният сензор ще осигури комфортна работа както при високи, така и при по-ниски настройки на DPI на устройството.

Универсален профил

Този модел мишка има универсален профил, което означава, че е правилният избор за практически всеки потребител. Универсалната мишка ще бъде удобна за използване както от дясна ръка, така и от левичар. Подходящата форма и профилиране допринасят за лесното използване, а универсалният профил означава, че всеки може да използва тази мишка безпроблемно и удобно.

Спецификация
Брой бутони 3
Ергономичност За лява и дясна ръка
Захват Palm
Категория Геймърски Клавиатури
Клавиатурна подредба (layout) UK Layout
Размер на опаковката 55 x 5 x 17 cm
Съвместимост с платформи Android, Linux, Windows
Тегло 0.715 kg
Тип бутони Високи
Тип връзка Безжичнa
Тип на свързване USB
Тип сензор Оптичен
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!