Гейминг мишка ASUS - ROG Pugio II, оптична, безжична, черна


  • Производител:Asus
  • Продуктов код:41213
  • Наличност:Наличен 
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА
  • Срок:до 4 работни дни

  • 269.99 лв.



  Купи на вноски

ROG Pugio II е безжична гейминг мишка, която ви предлага 3 начина на свързване и идва с множество аксесоари. За високата производителност се грижи оптичния сензор PixArt 3335 с до 16 000 DPI и бързо реагиращи бутони с висококачествени Omron суичове.

Безжичната свързаност може да бъде осъществена с 2.4 GHz връзка с USB донгъл или чрез Bluetooth. Мишката е еднакво удобна както за дясна, така и за лява ръка.

С нея имате възможност да използвате странични бутони от двете страни или само от едната, както и да ги премахнете напълно.

Тя има вградена SmartHop технология, която сканира безжичната връзка 1000 пъти в секунда и при натовареност може да смени канала без никакво забавяне в представянето. Имате възможност да сменяте механичните суичове, а бутоните са така проектирани, че да скъсят дистанцията между тях и суича, за да се получи по-бърза реакция при натискане.

Asus ви дава 3 опции за свързване - с кабел, Bluetooth и USB, като последният вариант е предпочитан, тъй като елиминира кабелите и работи с 1 милисекунда време за реакция - подходящо и за високо ниво на игра.

Батерията ще издържи до 69 часа гейминг без пусната подсветка чрез връзката от USB донгъла или до цели 100 часа, ако я използвате в Bluetooth режим.

Благодарение на Asus Armoury II софтуерът ще имате пълен контрол над новата си придобивка. Можете да правите фини настройка на сензора, да програмирате бутони, да контролирате подсветката и дори да следите статистики.

Спецификация
Bluetooth обхват до 10 m
Брой бутони 7
Дължина на кабела 2 m
Ергономичност За лява и дясна ръка
Живот на батерията до 69 часа
Захват Claw, Fingertip, Palm
Категория Геймърски Мишки
Модел сензор Pixart 3335
Подсветка RGB
Размер на опаковката 18 x 7 x 12 cm
Размер на продукта 12.6 х 4 х 5.7 cm
Резолюция на сензора 16 000 DPI
Съвместимост с платформи Windows
Тегло 0.32 kg
Тип връзка Безжичнa, Жичнa
Тип на свързване Bluetooth, USB
Тип сензор Оптичен
Честота 1000 Hz
Цвят Черен
Напиши ревю!
* Необходимо е да се ВПИШЕШ в профила си. Ако нямаш такъв можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК!