Подробно

Celtic Kings (PC) hover image

Celtic Kings (PC)

697 години след създаването на Рим, Цезар навлиза с легионите си в Галия. Разпокъсаните галски племена воюват непрекъснато помежду си и с мъка отблъскват набезите на тевтонците. Когато любимата на галския войн Ларакс бива убита при нападение над родн..

4.00 лв.
Assassin's Creed IV: Black Flag - Essentials (PS3) hover image

Assassin's Creed IV: Black Flag - Essentials (PS3)

Годината е 1715. Пиратите в карибския басейн са страшилище в морето и на сушата. Алчността, жестокостта и беззаконието са ежедневие.Сред хората извън закона се откроява фигурата на капитан Edward Kenway. В преследването на слава и богатства той е зас..

21.20 лв.
Battlefield: Hardline (Xbox One) hover image

Battlefield: Hardline (Xbox One)

Изживей фантазията си да поемеш ролята на полицай или престъпник в Battlefield Hardline. Заредения с екшън блокбъстър комбинира интензивните ключови мултиплейър моменти от Battlefield с емоционално заредена история и обстановка, присъщи на съвременни..

21.20 лв.
Black Mirror (PS4) hover image

Black Mirror (PS4)

Шотландия, 1926 г. След като баща му се самоубива, David Gordon посещава семейната къща за първи път в живота си. Живот, който скоро бива застрашен от мрачни тайни и семейна лудост. David се страхува, че може би съдбата му е да върви по стъпките на б..

21.20 лв.
Command and Conquer: The Ultimate Collection (PC) hover image

Command and Conquer: The Ultimate Collection (PC)

Насладете се на всички 17 заглавия от легендарната Command & Conquer поредица. Върнете се назад във времето с първите части на реалновремевата стратегия, която завинаги промени представите ни за RTS жанра и беше сред пионерите в онлайн мултиплейъра. ..

21.20 лв.
Dishonored: Death of the Outsider (PS4) hover image

Dishonored: Death of the Outsider (PS4)

Дело на всепризнатото студио Arkane Studios идва Dishonored: Death of the Outsider, следващото самостоятелно приключение от носителката на множество награди Dishonored поредица. Впусни се в ролята на свръхестествен асасин и стъпи в обувките на Billie..

21.20 лв.
Fallout 4: Season Pass (PC) hover image

Fallout 4: Season Pass (PC)

Fallout 4 Season Pass ти дава достъп до всичкото предвидено допълнително съдържание*, което ще бъде достъпно във Fallout 4. За момента студиото не е обявило всички очаквани допълнения за играта, които ще започнат да бъдат пускани от началото на 2016 ..

21.20 лв.
League of Legends Prepaid Game Card 1380 RP - Riot Points hover image

League of Legends Prepaid Game Card 1380 RP - Riot Points

Предплатена карта с точки за играта League of Legends на стойност 10 € и предоставяща 1380 Riot Points.Играй с любимите си герои, носи най-страшните скинове и предмети и всей страх в противниците си.  Инструкции за активация:Влезте в играта League of..

21.20 лв.
Mass Effect 3 (PS3) hover image

Mass Effect 3 (PS3)

В третата част на безапелационния екшън RPG хит на Bioware древната раса, известна само катo Reapers, се завръща. Гигантските им кораби обсаждат Земята, мълниеносно сломяват нейната защита и започват методично да унищожават всеки жив организъм, които..

21.20 лв.
NBA 2K18 (Xbox One) hover image

NBA 2K18 (Xbox One)

Епичната спортна поредица на 2K Games се завръща заедно с NBA 2K18 - най-новото попълнение в считаната от мнозина най-добра баскетболна видео игра. Подготви се за масивна доза реализъм, множество лицензирани отбори и играчи, както и несравнимите NBA ..

21.20 лв.
Titanfall 2 (PS4) hover image

Titanfall 2 (PS4)

Независимо дали се бориш на страната на IMC или отвръщан на удара като Militia, пилотите са тези, които имат основна роля в конфликта на фронтовата линия. Те са всичко, което един войник се стреми да бъде - високо квалифицирани, обучени, невероятно п..

21.20 лв.
Ziggurat (PS4) hover image

Ziggurat (PS4)

Превърни се в велик магьосник и се приготви за тежкия път към най-сериозния ти ритуал: Влез в лабиринта и се изправи пред опасни предизвикателства, чрез които да докажеш, че си най-великия маг сред всички останали.Играта се фокусира на динамичния екш..

21.20 лв.
Показани 1 от 12 | 713 (60 Страници)