Подробно

Celtic Kings (PC) hover image

Celtic Kings (PC)

697 години след създаването на Рим, Цезар навлиза с легионите си в Галия. Разпокъсаните галски племена воюват непрекъснато помежду си и с мъка отблъскват набезите на тевтонците. Когато любимата на галския войн Ларакс бива убита при нападение над родн..

4.00 лв.
LEGO Batman 3 - Beyond Gotham (PC) hover image

LEGO Batman 3 - Beyond Gotham (PC)

Бестселър поредицата LEGO Batman се завръща в едно нереално и заредено с екшън приключение. В LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Черният рицар се съюзява със супер героите от вселената на DC Comics, които са загърбени със задачата заедно да спрат злия Bra..

15.90 лв.
LEGO Marvel's Avengers (PC) hover image

LEGO Marvel's Avengers (PC)

Отмъстители пригответе се! Бестселър поредицата LEGO Marvel се завръща с нова видео игра, която е изпълнена със супер герои и динамични екшън-приключения. Присъедини се към отбора отмъстители на LEGO Marvel  в първата игра, която включва персонажи и ..

15.90 лв.
Mad Max (PC) hover image

Mad Max (PC)

Mad Max представя геймплей в един постапокалиптичен отворен за изследване свят, в който автомобилите са ключът към оцеляване. Играчите поемат ролята на Mad Max, самотен войн, който трябва да се бори да остане жив в Пустошта, използвайки уменията си с..

15.90 лв.
Mothergunship (PS4) hover image

Mothergunship (PS4)

Впуснете се в адско приключение с видеоиграта Mothergunship. Тя ще ви даде едни от най-разнообразните възможности за изработка на оръжия. Правете чудовищни оръдия, които никой разумен човек не би могъл да повдигне и се изправете пред гигантски босове..

15.90 лв.
Rogue Trooper Redux (PS4) hover image

Rogue Trooper Redux (PS4)

Тактически шуутър и забележителна адаптация на комиксите, Rogue Trooper се завръща, ремастерирана и съживена в по-висока разделителна способност. Насладете се на вълнуващ екшън и експлозивни битки от трето лице в тази видеоигра за предателство и отмъ..

15.90 лв.
Napoleon Total War The Complete Edition (PC) hover image

Napoleon Total War The Complete Edition (PC)

Най-голямото и тактическо предизвикателство те очаква, пристъпи в обувките на генерал Бонапард или в тези на някой от най-страховитите противници на Наполеон. Изгради икономическа и военна супер-сила, през епични битки и политически събития в ерата н..

16.00 лв.
Battlefield: Hardline (Xbox One) hover image

Battlefield: Hardline (Xbox One)

Изживей фантазията си да поемеш ролята на полицай или престъпник в Battlefield Hardline. Заредения с екшън блокбъстър комбинира интензивните ключови мултиплейър моменти от Battlefield с емоционално заредена история и обстановка, присъщи на съвременни..

21.20 лв.
Black Mirror (PS4) hover image

Black Mirror (PS4)

Шотландия, 1926 г. След като баща му се самоубива, David Gordon посещава семейната къща за първи път в живота си. Живот, който скоро бива застрашен от мрачни тайни и семейна лудост. David се страхува, че може би съдбата му е да върви по стъпките на б..

21.20 лв.
Civilization V GOTY (PC) hover image

Civilization V GOTY (PC)

Civilization V: Game of the Year Edition (GOTY) включва допълнително ингейм съдържание:Всички четири Cradle of Civilization DLC пакети с картиDLC сценарии  и пакети - Spain, Inca, Polynesia, BabylonДостъп до официалния дигитален саундрак на игратаСъс..

21.20 лв.
Command and Conquer: The Ultimate Collection (PC) hover image

Command and Conquer: The Ultimate Collection (PC)

Насладете се на всички 17 заглавия от легендарната Command & Conquer поредица. Върнете се назад във времето с първите части на реалновремевата стратегия, която завинаги промени представите ни за RTS жанра и беше сред пионерите в онлайн мултиплейъра. ..

21.20 лв.
Dishonored: Death of the Outsider (PS4) hover image

Dishonored: Death of the Outsider (PS4)

Дело на всепризнатото студио Arkane Studios идва Dishonored: Death of the Outsider, следващото самостоятелно приключение от носителката на множество награди Dishonored поредица. Впусни се в ролята на свръхестествен асасин и стъпи в обувките на Billie..

21.20 лв.
Показани 1 от 12 | 763 (64 Страници)