Подробно

Celtic Kings (PC) hover image

Celtic Kings (PC)

697 години след създаването на Рим, Цезар навлиза с легионите си в Галия. Разпокъсаните галски племена воюват непрекъснато помежду си и с мъка отблъскват набезите на тевтонците. Когато любимата на галския войн Ларакс бива убита при нападение над родн..

4.00 лв.
NBA 2K19 (Xbox One) hover image

NBA 2K19 (Xbox One)

NBA 2K празнува 20 години, откакто за първи път наложи стандартите за това що е то спортен гейминг, предлагайки от най-добрата графика и геймплей в своя клас до новаторски режими на игра, както и невероятния отворен свят Neighborhood. Очаква те съвсе..

20.00 лв.
Battlefield: Hardline (Xbox One) hover image

Battlefield: Hardline (Xbox One)

Изживей фантазията си да поемеш ролята на полицай или престъпник в Battlefield Hardline. Заредения с екшън блокбъстър комбинира интензивните ключови мултиплейър моменти от Battlefield с емоционално заредена история и обстановка, присъщи на съвременни..

21.80 лв.
League of Legends Prepaid Game Card 1380 RP - Riot Points hover image

League of Legends Prepaid Game Card 1380 RP - Riot Points

Предплатена карта с точки за играта League of Legends на стойност 10 € и предоставяща 1380 Riot Points.Играй с любимите си герои, носи най-страшните скинове и предмети и всей страх в противниците си.  Инструкции за активация:Влезте в играта League of..

21.80 лв.
Left Alive - Day One Edition (PS4) hover image

Left Alive - Day One Edition (PS4)

Left Alive разказва една човешка история за оцеляване от гледната точка на трима различни герои по време на опустошителната инвазия в разкъсвания от войната град Novo Slava през 2127 година.Усети огромната мощ и предимството на машините в сблъсъците ..

21.80 лв.
Rocket Arena - Mythic Edition (PC) hover image

Rocket Arena - Mythic Edition (PC)

Това издание включва:Rocket Arena (игра)1000 Rocket Fuel (ресурси в играта)Mythic Guardian Phoenix Jayto Outfit (скин в играта)Epic Frost Princess Kayi Outfit (скин в играта)Epic Cyber Sailor Blastbeard Outfit (скин в играта)Epic Stone Temple Izell O..

21.80 лв.
Titanfall 2 (PS4) hover image

Titanfall 2 (PS4)

Независимо дали се бориш на страната на IMC или отвръщан на удара като Militia, пилотите са тези, които имат основна роля в конфликта на фронтовата линия. Те са всичко, което един войник се стреми да бъде - високо квалифицирани, обучени, невероятно п..

21.80 лв.
Lara Croft and The Temple of Osiris (PS4) hover image

Lara Croft and The Temple of Osiris (PS4)

Lara Croft and Temple of Osiris е директното продължение на всепризнатото дигитално заглавие на Crystal Dynamics, Lara Croft and the Guardian of Light. Действието в приключението се развива в пустините на Египет, където е открит древният храм на Set...

27.30 лв.
LEGO Movie: The Videogame (Xbox One) hover image

LEGO Movie: The Videogame (Xbox One)

LEGO Movie: The Videogame ще постави играчите в ролята на Emmet, обикновена LEGO мини фигурка, погрешно смятана за “The Special”- герой, който според предсказанието ще спаси света от злия LEGO тиранин. По време на играта, играчите ще бъдат изправени ..

27.30 лв.
NBA 2K20 (Nintendo Switch) hover image

NBA 2K20 (Nintendo Switch)

Поръчай предварителни и получил следните дигитални бонуси за ползване в играта:5,000 VIRTUAL CURRENCY5 MyCAREER SKILLS BOOSTS1 MyCAREER OUTFIT5,000 MyTEAM POINTS10 MyTEAM LEAGUE PACKS5 MyTEAM HEAT CHECK PACKSПревъзходна графика и геймплей с множество..

27.30 лв.
NBA 2K20 (Xbox One) hover image

NBA 2K20 (Xbox One)

Превъзходна графика и геймплей с множество класически и нови режими, както и безпрецедентен контрол върху играча, с множество възможности за персонализация, NBA 2K20 те очаква да бъдеш следващата легенда на дигиталния корт.През годините поредицата NB..

27.30 лв.
NBA 2K18 (Xbox One) hover image

NBA 2K18 (Xbox One)

Епичната спортна поредица на 2K Games се завръща заедно с NBA 2K18 - най-новото попълнение в считаната от мнозина най-добра баскетболна видео игра. Подготви се за масивна доза реализъм, множество лицензирани отбори и играчи, както и несравнимите NBA ..

30.00 лв.
Показани 1 от 12 | 444 (37 Страници)