Подробно

Ultimate Guard - 18-Pocket Pages Side-Loading, черни hover image

Висококачествените страници за съхранение на карти от Ultimate Guard са двустранни и имат по 9 джобчета от всяка страна. Подходящи са за карти със стандартен (или по-малък) размер и имат по 11 дупки, което ги прави съвместими с всякакви модели папки...

1.80 лв.
Главоблъсканица Johntoy - Кубче Лабиринт, малък, асортимент hover image

Размер на кубчето: 5.5 x 5.5 x 5.5 cmПродуктът е асортимент и доставката се извършва според наличностите.Снимките са илюстративни.Цената е за 1 брой. Вид параметърТехнически характеристикиМаркаJohntoyВид продуктАсортиментен продукт, КубчетаОриги..

9.00 лв.
Протектори за карти Paladin - Palamedes 51 x 51 (Small Square) hover image

Palamedes Sleeves на Paladin отговарят на стандарта за карти Small Square и са готови да предпазят твоите карти с размер 51 x 51 mm. Всеки пакет на Paladin съдържа 55 протектора (вместо стандартните 50) и е един от най-добрите и икономични ..

11.00 лв.
Протектори за карти Paladin - Vlad 61x103 (Adrenaline, Tash-Kalar) hover image

Запазете любимите си карти за игра непокътнати с протекторите за карти от Paladin - Vlad. С тях ще ги предпазите от измачкване, изцапване, изтъркване. Комплектът включва 55 протектора.Размери: 61 х 103 mmВид параметърТехнически характеристикиМар..

12.00 лв.
Magic the Gathering - Zendikar Rising Booster hover image

Буустър паковете са базовата единица в света на Magic The Gathering - те са перфектни за попълване на колекцията ви от карти за Constructed формати като Standard, както и за лимитирани формати като Draft.Съдържание:10 x common карти;3 x uncommon карт..

14.00 лв.
Ultimate Guard Supreme UX Sleeves Yu-Gi-Oh! Petrol Blue (60) hover image

Card Sleeves (Japanese Size) Ultimate GuardThis pack contains 60 high quality card sleeves for all Japanese sized gaming cards, like Yu-Gi-Oh!and others.When buying 10 packs, they will be shipped in a high quality cardboard counter display.- New form..

16.00 лв.
Детска настолна игра PlayLand - ЕвроПолия, България hover image

Забавна семейна игра, в която детето ще развие паметта, вниманието и логическото си мислене неусетно, докато се забавлява. В играта могат да участват едновременно 2-ма до 4-ма играчи, които са на възраст над 8 години.Продължителоността на играта е ор..

16.90 лв.
Карти за игра Paladone - Playstation hover image

Картите за игра Playstation на Paladone пристигат в метална кутия и са перфектен подарък за всеки фен на конзолата на Sony. Кутията съдържа стандартно тесте от 52 карти (и 2 жокера) с ретро дизайн, които използват за бои символите на бутоните на конт..

16.90 лв.
Карти за игра Paladone - Star Wars hover image

Картите за игра Playstation на Paladone пристигат в метална кутия и са перфектен подарък за всеки фен на Междузвездни войни. Кутията съдържа стандартно тесте от 52 карти (и 2 жокера) с черно-бял дизайн, които изобразяват любими герои от популярната п..

16.90 лв.
Карти за игра Paladone Games: PlayStation - PS5 hover image

Впуснете се в забавни игри с тези страхотни карти от компанията Paladone. Те са с чудесен дизайн, който е вдъхновен от емблематичните символи на конзолата PlayStation. Тя излиза за първи път през 1994 г. и от тогава се превръща в една от най-купувани..

16.90 лв.
Настолна игра Лузър - картова, парти hover image

Помисли добре преди да се занимаваш с магия или може да прекараш остатъка от живота си като жаба! В подлата и хитра картова игра от Bruno Cathala - Loser, няма победители - или си в безопасност или си губещият. На ход, всеки играч игра..

16.90 лв.
Dungeons & Dragons - Character Sheets 24бр hover image

В тази щедро оцветена предпазна папка ще намериш цял сет персонажни листи за Dungeons & Dragons 5th Edition за ползване в каквато и да е D&D кампания.Повече информация:This product includes three additional styles of double-sided character sh..

17.90 лв.
Показани 1 от 12 | 239 (20 Страници)