Подробно

uGo Mouse UMY-1213 optical 1200DPI hover image

uGo Mouse UMY-1213 optical 1200DPI

ПРЕЦИЗНА И ЕРГОНОМИЧНАuGo UMY-1213 е прецизна и ергономична оптична мишка, която има класически и стилен дизайн. Нейната форма е подходяща както за левичари, така и за десничари. Тя разполага с прецизен оптичен сензор с резолюция до 1200 DPI, който р..

7.00 лв.
TRUST Ziva Optical Mouse hover image

TRUST Ziva Optical Mouse

Вид параметърТехнически характеристикиПредназначен заЛаптопиТип на свързванеCable, 1.3 m.ИнтерфейсUSBРезолюция, dpi 1200 dpiСензор, типOpticalБрой бутони3Размери (Ш, Д, В), mm64 x 110 x 39 mmЦвятBlackТегло, g..

10.80 лв.
Dell MS116 Optical Mouse Black hover image

Dell MS116 Optical Mouse Black

ЕРГОНОМИЧНА И СТИЛНА ОПТИЧНА МИШКАDell MS116 е висококачествена жична оптична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота. Тази мишка има ергономична форма, която ви помага да работите удобно в продължение на часове, независимо..

13.80 лв.
Dell MS116 Optical Mouse White hover image

Dell MS116 Optical Mouse White

ЕРГОНОМИЧНА И СТИЛНА ОПТИЧНА МИШКАDell MS116 е висококачествена жична оптична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота. Тази мишка има ергономична форма, която ви помага да работите удобно в продължение на часове, независимо..

13.80 лв.
Logitech B100 Optical Mouse for Business White hover image

Logitech B100 Optical Mouse for Business White

КЛАСИЧЕСКИ И ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН.Logitech B100 е оптична жична мишка, която има класически изчистен дизайн. Тя се настройва изключително бързо и лесно – единственото, което трябва да направите е да свържете USB кабела й в свободен USB порт на вашия компю..

14.40 лв.
Fury Gaming mouse hover image

Fury Gaming mouse

ГАРАНЦИЯ ЗА НЕНАДМИНАТА ПРЕЦИЗНОСТМишката Fury Brawler е специално създадена за геймърите, които искат да разгромят конкуренцията си. Освен отлични гейминг умения, ако искате да победите своите врагове се нуждаете и от ненадминатата прецизност, която..

14.60 лв.
Fury Gaming mouse hover image

Fury Gaming mouse

ПРЕЦИЗНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ В ЕДНОСилата, прецизността и издръжливостта са ключови за победата ви във всяка оспорвана игра. Мишката Fury Warrior разполага с всички необходими функции, така че да ви помогне да разгромите конкуренцията си. Тя има оптичен..

14.80 лв.
Asus UT280 Optical  MOUSE hover image

Asus UT280 Optical MOUSE

Вид параметърТехнически характеристикиПредназначен заНастолни компютриТип на свързванеCableИнтерфейсUSBРезолюция, dpi 1000 dpiСензор, типAdvanced optical ..

15.60 лв.
Fury Wireless gaming mouse hover image

Fury Wireless gaming mouse

ПРЕЦИЗНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ В ЕДНОСилата, прецизността и издръжливостта са ключови за победата ви във всяка оспорвана игра. Мишката Stalker ще ви даде нужната прецизност и бързина, така че вашата конкуренция да бъде разгромена. Тази безжична мишка разп..

18.00 лв.
HP Wired Mouse 1000 hover image

HP Wired Mouse 1000

УДОБНА, ПРАКТИЧНА И ЕФИКАСНА МИШКАТази оптична жична мишка има отличен дизайн, който ви осигурява впечатляваща точност и лесна и удобна употреба. Нейният кабел има 1.5 метра дължина и ви гарантира, че може да движите мишката свободно. Тази мишка се н..

18.00 лв.
Fury Gaming mouse hover image

Fury Gaming mouse

НУЖНОТО ПРЕДИМСТВО, ЗА ДА РАЗГРОМИТЕ ВСЕКИ ВАШ ОПОНЕНТВсеки геймър, който иска да постигне победа в любимата си игра трябва да покаже сила, прецизност и издръжливост. Мишката Fury Gladiator ще ви даде нужното предимство, за да разгромите всеки ваш оп..

19.20 лв.
TRUST Mydo Silent Wireless Mouse BLU hover image

TRUST Mydo Silent Wireless Mouse BLU

Вид параметърТехнически характеристикиПредназначен заЛаптопиТип на свързванеWirelessИнтерфейсWireless with Micro USB receiverРезолюция, dpi 1000, 1400, 1800 dpiСензор, типOpticalБрой бутони4 (Controls: left, ..

19.50 лв.
Показани 1 от 12 | 120 (10 Страници)