Мишки

uGo Mouse UMY-1213 optical 1200DPI hover image

ПРЕЦИЗНА И ЕРГОНОМИЧНАuGo UMY-1213 е прецизна и ергономична оптична мишка, която има класически и стилен дизайн. Нейната форма е подходяща както за левичари, така и за десничари. Тя разполага с прецизен оптичен сензор с резолюция до 1200 DPI, който р..

7.20 лв.
uGo Mouse MY-04 wireless optical 1800DPI hover image

ПРЕЦИЗНА И ЕРГОНОМИЧНАuGo MY-04 е прецизна оптична мишка с 1800 DPI резолюция и висококачествен нано 2.4GHz приемник. Благодарение на качествения си сензор тя работи на почти всички видове повърхности. Приемникът й има обхват до 10 метра и ви осигуря..

11.10 лв.
uGo Mouse MY-03 wireless optical 1800DPI hover image

ПРЕЦИЗНА И ЕРГОНОМИЧНАuGo MY-03 е прецизна оптична мишка, която е подходяща както за левичари, така и за десничари. Тя има ергономична форма и гумирани страни, които ви гарантират отличен захват и максимално удобство дори след употреба в продължение ..

11.30 лв.
uGo Mouse Pico MW100 Wireless Optical 1600DPI Black hover image

КОМПАКТНА, ЛЕКА И ЕРГОНОМИЧНА БЕЗЖИЧНА МИШКА ОТ UGO uGo Pico е висококачествена безжична мишка, която е създадена за всеки модерен професионалист, който работи в движение. Тя има компактни размери и ергономичен дизайн, които ви позволяват да я вземет..

12.40 лв.
uGo Mouse Pico MW100 Wireless Optical 1600DPI Blue hover image

КОМПАКТНА, ЛЕКА И ЕРГОНОМИЧНА БЕЗЖИЧНА МИШКА ОТ UGO.uGo Pico е висококачествена безжична мишка, която е създадена за всеки модерен професионалист, който работи в движение. Тя има компактни размери и ергономичен дизайн, които ви позволяват да я вземет..

13.50 лв.
uGo Mouse Pico MW100 Wireless Optical 1600DPI Pink hover image

КОМПАКТНА, ЛЕКА И ЕРГОНОМИЧНА БЕЗЖИЧНА МИШКА ОТ UGO.uGo Pico е висококачествена безжична мишка, която е създадена за всеки модерен професионалист, който работи в движение. Тя има компактни размери и ергономичен дизайн, които ви позволяват да я вземет..

13.50 лв.
Dell MS116 Optical Mouse Black Retail hover image

Вид параметърТехнически характеристикиПредназначен заНастолни компютриТип на свързванеCable, 1.8 m.ИнтерфейсUSB, Plug-and-playРезолюция, dpi 1000 dpiСензо..

13.80 лв.
Dell MS116 Optical Mouse White hover image

ЕРГОНОМИЧНА И СТИЛНА ОПТИЧНА МИШКАDell MS116 е висококачествена жична оптична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота. Тази мишка има ергономична форма, която ви помага да работите удобно в продължение на часове, независимо..

13.80 лв.
Fury Gaming mouse hover image

ГАРАНЦИЯ ЗА НЕНАДМИНАТА ПРЕЦИЗНОСТМишката Fury Brawler е специално създадена за геймърите, които искат да разгромят конкуренцията си. Освен отлични гейминг умения, ако искате да победите своите врагове се нуждаете и от ненадминатата прецизност, която..

14.60 лв.
Fury Gaming mouse hover image

ПРЕЦИЗНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ В ЕДНОСилата, прецизността и издръжливостта са ключови за победата ви във всяка оспорвана игра. Мишката Fury Warrior разполага с всички необходими функции, така че да ви помогне да разгромите конкуренцията си. Тя има оптичен..

14.80 лв.
HP Wired Mouse 1000 hover image

УДОБНА, ПРАКТИЧНА И ЕФИКАСНА МИШКАТази оптична жична мишка има отличен дизайн, който ви осигурява впечатляваща точност и лесна и удобна употреба. Нейният кабел има 1.5 метра дължина и ви гарантира, че може да движите мишката свободно. Тази мишка се н..

15.00 лв.
TRUST Ziva wireless compact mouse hover image

Вид параметърТехнически характеристикиПредназначен заЛаптопиТип на свързванеWirelessИнтерфейсWireless with USB micro receiverРезолюция, dpi 1200 dpiСензор, типOpticalБрой бутони3Размери (Ш, Д, В), mm58 x 97 x..

15.00 лв.
Показани 1 от 12 | 121 (11 Страници)