Промоции

Doom Eternal (Xbox One) hover image -53% Намалена цена

Doom Eternal (Xbox One)

Разработена от id Software, Doom Eternal е директното продължение на спечелилата многобройни награди Doom (2016). Наслади се на ултимативната комбинация от сила и скорост в Doom Eternal.Като един от Doom унищожителите, ти се завръщаш за поредната доз..

35.90 лв. 76.40 лв.
UglyDolls: An Imperfect Adventure (Xbox One) hover image -53% Намалена цена

UglyDolls: An Imperfect Adventure (Xbox One)

Нали знаеш как едно бедствие понякога може да се превърне в приключение? Е, имаме страхотни новини ... случи се бедствие в зоологическата градина на Uglytown. През нощта, когато всичко бе обвито в мъгла, призрачно и мрачно, роботите от зоопарка успях..

35.90 лв. 76.40 лв.
Genesis Alpha One (Xbox One) hover image -51% Намалена цена

Genesis Alpha One (Xbox One)

Genesis Alpha One е революционна смесица между shooter, base building игра и survival, която те запраща директно в ролята на междузвезден пионер, повел своя кораб и отряд на ултимативна мисия в името на човешкото бъдеще.Близкото бъдеще е разкъсвано о..

42.80 лв. 87.30 лв.
MotoGP 19 (PC) hover image -40% Намалена цена

MotoGP 19 (PC)

Официалната видеоигра, посветена на най-известния състезателен шампионат в света, ще ти предложи още повече предизвикателства и ще те зареди с още по-силни и истински емоции през тази година. Победи конкуренцията и се изкачи до върха с MotoGP 19.Неут..

45.80 лв. 76.40 лв.
Slime Rancher - Deluxe Edition (PS4) hover image -36% Намалена цена

Slime Rancher - Deluxe Edition (PS4)

Това издание включваSlime Rancher (игра)Secret Style Pack (допъление)Fashion Play-set Physical Pack-In (допълнение)Slimepedia Booklet (мини-енциклопедия)Original Game Soundtrack 1 & 2 (код за изтегляне на музика от Bandcamp)Slime Rancher е разказ за ..

48.90 лв. 76.40 лв.
The Sims 4 + Discover University Bundle (PC) hover image -36% Намалена цена

The Sims 4 + Discover University Bundle (PC)

Пакетът съдържа играта The Sims 4, заедно с нейното официално допълнение The Sims 4 Discover University.Допълнението The Sims 4 Discover University е под формата на код в кутия и изисква основната игра The Sims 4, както и активен Origin акаунт и връз..

48.90 лв. 76.40 лв.
Agony (PS4) hover image -43% Намалена цена

Agony (PS4)

Добре дошъл в ада - брутален, горещ и опасен за изтормозените души, скитащи из него.Трябва да те предупредим, че това е First peson survival horror, който прави стъпка отвъд границите на кървавите ужаси и мъчения. Моля, обърни внимание, че играта е в..

49.80 лв. 87.30 лв.
Battlefield 1 Revolution (PS4) hover image -43% Намалена цена

Battlefield 1 Revolution (PS4)

Revolution изданието на Battlefield 1 съдържа основната игра и 4-ри от допълненията ѝ:Battlefield 1 They Shall Not PassBattlefield 1 In the Name of the TsarBattlefield 1 Turning TidesBattlefield 1 ApocalypseBattlefield 1 те връща в Първата световна в..

49.80 лв. 87.30 лв.
Battlefield V (PC) hover image -43% Намалена цена

Battlefield V (PC)

Battlefield V представя Firestorm - новият безплатен Battle Royale режим, който е достъпен от 25.03.2019г. за всички притежатели на играта.Firestorm е част от Chapter 3: Trial By Fire ъпдейта на играта, който включва:Battle Royale - Firestorm (м..

49.80 лв. 87.30 лв.
Monster Truck Championship (PS4) hover image -43% Намалена цена

Monster Truck Championship (PS4)

Готови ли сте за едно чудовищно състезание с едни от най-епичните машини на четири колела. Тръгнете от Лас Вегас и стигнете чак до Орландо, като се срещате с опитни пилоти в екстремни драг и свободен стил състезания. Преди да покажете на какво сте сп..

49.80 лв. 87.30 лв.
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Xbox One) hover image -43% Намалена цена

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Xbox One)

Добре дошъл в Нейбървил.Напрежението по земята е нараснало Поеми към далечните граници на Нейбървил. Изследвай 3 нови, отворени региона, лудешки карти, арени и още много други.Нови герои, нов цъфтеж, ново разложениеОткрий новите жители на Нейбървил и..

49.80 лв. 87.30 лв.
Rage 2 (Xbox One) hover image -43% Намалена цена

Rage 2 (Xbox One)

Съществуването на човечеството е под въпрос. По-голямата част от Земята е опустошена след сблъсък с астероид, превърнала се в безпощадна зона, плячкосвана от освирепели банди, затънали в постоянни битки за малкото останали ресурси. Малобройни, все ощ..

49.80 лв. 87.30 лв.
Показани 1 от 12 | 336 (28 Страници)