Подробно

Mothergunship (PS4) hover image

Mothergunship (PS4)

Впуснете се в адско приключение с видеоиграта Mothergunship. Тя ще ви даде едни от най-разнообразните възможности за изработка на оръжия. Правете чудовищни оръдия, които никой разумен човек не би могъл да повдигне и се изправете пред гигантски босове..

15.90 лв.
Rogue Trooper Redux (PS4) hover image

Rogue Trooper Redux (PS4)

Тактически шуутър и забележителна адаптация на комиксите, Rogue Trooper се завръща, ремастерирана и съживена в по-висока разделителна способност. Насладете се на вълнуващ екшън и експлозивни битки от трето лице в тази видеоигра за предателство и отмъ..

15.90 лв.
Black Mirror (PS4) hover image

Black Mirror (PS4)

Шотландия, 1926 г. След като баща му се самоубива, David Gordon посещава семейната къща за първи път в живота си. Живот, който скоро бива застрашен от мрачни тайни и семейна лудост. David се страхува, че може би съдбата му е да върви по стъпките на б..

21.20 лв.
Dishonored: Death of the Outsider (PS4) hover image

Dishonored: Death of the Outsider (PS4)

Дело на всепризнатото студио Arkane Studios идва Dishonored: Death of the Outsider, следващото самостоятелно приключение от носителката на множество награди Dishonored поредица. Впусни се в ролята на свръхестествен асасин и стъпи в обувките на Billie..

21.20 лв.
Mass Effect Andromeda (PS4) hover image

Mass Effect Andromeda (PS4)

Mass Effect: Andromeda отвежда играчите в галактиката Андромеда, много далече след Млечният път. Там те ще поведат битката за нов дом, във враждебна територия като така наречения Pathfinder - лидер на военно-тренирани изследователи. Това е следващата..

21.20 лв.
Sleeping Dogs: Definitive Edition (PS4) hover image

Sleeping Dogs: Definitive Edition (PS4)

Definitive изданието на едно от най-добре приетите и оценени заглавия с отворен свят ще ти представи Sleeping Dogs в най-добрата светлина, ремастерирана визия и звук и всичките 24 пакета с допълнителни съдържания, включително епизодите Year of the Sn..

21.20 лв.
Starlink: Battle for Atlas - Starter Pack (PS4) hover image

Starlink: Battle for Atlas - Starter Pack (PS4)

Присъедини се към героичен екип от междузвездни пилоти, за да освободиш звездната система Атлас от Забравения легион в тази приключенска екшън игра, изпълнена със смъртоносни опасности и предизвикателства.Иновативните модулни играчки позволяват на иг..

21.20 лв.
Titanfall 2 (PS4) hover image

Titanfall 2 (PS4)

Независимо дали се бориш на страната на IMC или отвръщан на удара като Militia, пилотите са тези, които имат основна роля в конфликта на фронтовата линия. Те са всичко, което един войник се стреми да бъде - високо квалифицирани, обучени, невероятно п..

21.20 лв.
Ziggurat (PS4) hover image

Ziggurat (PS4)

Превърни се в велик магьосник и се приготви за тежкия път към най-сериозния ти ритуал: Влез в лабиринта и се изправи пред опасни предизвикателства, чрез които да докажеш, че си най-великия маг сред всички останали.Играта се фокусира на динамичния екш..

21.20 лв.
Flipping Death (PS4) hover image

Flipping Death (PS4)

Пени току-що е била уволнена от работа, когато внезапно умира при мистериозни обстоятелства. Ужасен ден, нали? Когато обаче се събужда тя открива, че е заела мястото на Смъртта. Новата работа идва със способността да прескача между световете на живит..

26.50 лв.
Middle-earth: Shadow of War (PS4) hover image -48% Намалена цена

Middle-earth: Shadow of War (PS4)

Продължението на всепризнатата от критиката Middle-Earth: Shadow of Mordor - носител на над 50 награди прави своята премиера през август, продължавайки оригиналната история на Talion и Celebrimbor, които сега ще трябва да пристъпят зад вражеската лин..

27.50 лв. 53.00 лв.
Dishonored 2 (PS4) hover image

Dishonored 2 (PS4)

Възможно е част от текста на обложката на това заглавие да е на език различен от английски. Опциите за език в играта са няколко, сред които и английски език.Действието в Dishonored 2 се развива 15 години след като Lord Regent е изчезнал и страховитат..

31.80 лв.
Показани 1 от 12 | 318 (27 Страници)