Подробно

NBA 2K19 (Xbox One) hover image

NBA 2K19 (Xbox One)

NBA 2K празнува 20 години, откакто за първи път наложи стандартите за това що е то спортен гейминг, предлагайки от най-добрата графика и геймплей в своя клас до новаторски режими на игра, както и невероятния отворен свят Neighborhood. Очаква те съвсе..

20.00 лв.
Battlefield: Hardline (Xbox One) hover image

Battlefield: Hardline (Xbox One)

Изживей фантазията си да поемеш ролята на полицай или престъпник в Battlefield Hardline. Заредения с екшън блокбъстър комбинира интензивните ключови мултиплейър моменти от Battlefield с емоционално заредена история и обстановка, присъщи на съвременни..

21.80 лв.
NBA 2K19 20th Anniversary Edition (Xbox One) hover image

NBA 2K19 20th Anniversary Edition (Xbox One)

NBA 2K19 20th Anniversary EditionВид параметърТехнически характеристикиТегло0.086 kgЕзикАнглийскиРазмер на опаковката13.5 x 17 x 1.5 cmБаркод5026555360630..

21.80 лв.
LEGO Movie: The Videogame (Xbox One) hover image

LEGO Movie: The Videogame (Xbox One)

LEGO Movie: The Videogame ще постави играчите в ролята на Emmet, обикновена LEGO мини фигурка, погрешно смятана за “The Special”- герой, който според предсказанието ще спаси света от злия LEGO тиранин. По време на играта, играчите ще бъдат изправени ..

27.30 лв.
NBA 2K20 (Xbox One) hover image

NBA 2K20 (Xbox One)

Превъзходна графика и геймплей с множество класически и нови режими, както и безпрецедентен контрол върху играча, с множество възможности за персонализация, NBA 2K20 те очаква да бъдеш следващата легенда на дигиталния корт.През годините поредицата NB..

27.30 лв.
NBA 2K18 (Xbox One) hover image

NBA 2K18 (Xbox One)

Епичната спортна поредица на 2K Games се завръща заедно с NBA 2K18 - най-новото попълнение в считаната от мнозина най-добра баскетболна видео игра. Подготви се за масивна доза реализъм, множество лицензирани отбори и играчи, както и несравнимите NBA ..

30.00 лв.
Batman: Arkham Knight (Xbox One) hover image

Batman: Arkham Knight (Xbox One)

В експлозивния финал на Arkham поредицата, Batman се изправя пред най-огромната заплаха грозяща града, който се е заклел да защитава. The Scarecrow се завръща, успявайки да обедини впечатляващ списък от супер злодеи като Penguin, Two-Face и Harley Qu..

32.70 лв.
LEGO Worlds (Xbox One) hover image

LEGO Worlds (Xbox One)

 LEGO Worlds е игра с напълно отворена среда и процедурно-генерирани светове, направени изцяло от LEGO тухлички, където може съвсем свободно да манипулираш всичко заобикалящо те и да го напълниш с всевъзможни LEGO модели. Създавай всичко, което си пр..

32.70 лв.
Metro: Exodus (Xbox One) hover image

Metro: Exodus (Xbox One)

Годината е 2036.Четвърт век след като ядрената война опустоши Земята, няколко хиляди оцелели все още се борят за животите си в тунелите на метрото под руините на Москва.Те се изправиха срещу отровни елементи, воюваха с мутирали зверове и паранормални..

32.70 лв.
Outlast Trinity (Xbox One) hover image

Outlast Trinity (Xbox One)

Outlast Trinity съдържа:Outlast 1Outlast WhistkeblowerOutlast 2Outlast е ужас поредица с перспектива от първо лице, която се разработва от уникално талантливото студио, Red Barrels. Главният персонаж в Outlast няма никакви бойни способности - той тря..

32.70 лв.
The Elder Scrolls Online: Morrowind (Xbox One) hover image

The Elder Scrolls Online: Morrowind (Xbox One)

The Elder Scrolls Online: Morrowind изисква постоянна интернет връзка и активен Xbox Live Gold абонамент.The Elder Scrolls Online: Morrowind ще върне Elder Scrolls феновете към легендарния остров Vvardenfell, същото емблематично място, познато ни от ..

32.70 лв.
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (Xbox One) hover image

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (Xbox One)

The Elder Scrolls, една от най-продаваните поредици пристига в ММО вариант, в който можеш да поемеш на приключение напълно сам, с приятели, или с хиляди други населяващи прекрасния свят на играта. Ще изследваш опасни пещери и дънджъни в Skyrim, или щ..

32.70 лв.
Показани 1 от 12 | 166 (14 Страници)