DOOM - Slayers Edition (PS4) - ПРОМОЦИЯ


 • Разработчик:id Software
 • Продуктов код:VGP40000689N
 • Наличност:Наличен
 • Доставка:от 2 до 5 работни дни

  • 40.20 лв.

  • 63.60 лв.Това издание включва:

 • DOOM 2016 (игра)
 • DOOM (игра - код за активация)
 • DOOM II (игра - код за активация)
 • DOOM 3 (игра - код за активация)Разработена от студиото определило шутъра от първо лице като жанр и създало режима Deathmatch, DOOM се завръща като брутално забавен и предизвикателен модерен шутър. Безскрупулни демони, разрушителни оръжия и светкавично бърза скорост ще ти предоставят едно напрегнато изживяване от първо лице – в което се изправяш срещу орди от демони изпълзели от дълбините на ада в една самостоятелна кампания, която няма да забравиш. Или се впусни в множеството мултиплейър режими заедно с твоите приятели. Разшири своето геймплей изживяване използвайки DOOM SnapMap, с които лесно да създадеш, играеш или споделяш своето съдържание с останалата част на света.

Ти си тук с причина. Съединената Aerospace корпорация и нейният огромен изследователски център на Марс е поразен от свирепите и мощни демони и само един човек застава между твоя свят и техния. Като DOOM войника, ти си нагърбен с единствената задача – да ги избиеш до един.

Безмилостна кампания
Не разчитай на укрития, зад които да се скриеш или регенериране на енергията ти, докато си проправяш път из хилядите демони. Комбинирай своя арсенал с футористични и емблематични и вече познати оръжия, ъпгрейди и специални движения – премазвай, прегазвай и разбивай всичко изпречило се на пътя ти по най-изобретателните и брутални начини.

Завръщане към мултиплейър режимите
Доминирай своите противници в бързите и динамични арена режими на DOOM. В класическите  и съвсем нови режими те очаква екшън на високо ниво и възможността да покажеш на своите противници, че разполагаш с умения, за които те дори не са подозирали. Очакват те интересни и силни оръжия, вертикален геймплей и възможността да играеш с демон.

Безгранични възможности
DOOM SnapMap е мощен инструмент, които лесно може да бъде използван, за да създадеш своите нива и терени и да ги обвържеш с безкрайните геймплей вариации, които предлага играта.


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърBethesda Softworks
Онлайн активацияPlayStation Network
PEGI описаниеНасилие
PEGI рейтинг18+
ЖанрПърво лице
Брой играчи1
Онлайн мултиплейър2-16
КонтролерDualShock 4
Разработчикid Software
ПлатформаPS4
ИзданиеПакет
ЕзикАнглийски
ТемаDoom
Размер на продукта13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5055856427315
В комплектаДисков носител, кодове за активация

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти