Подробно

Brother DCP-L8410CDW Colour Laser Multifunctional hover image

ЦЯЛОСТНО БИЗНЕС РЕШЕНИЕ ЗА ПЕЧАТ.Идеално за малки и големи офиси, професионалното цветно лазерно мултифункционално устройство предлага печат, копиране и сканиране и има възможности за безжично свързване и двустранен печат, както и разширени функции з..

984.00 лв.
HP Color LaserJet Pro MFP M479fdn Printer hover image

БЪРЗО, ЛЕСНО И УДОБНО ЦВЕТНО ПЕЧАТАНЕ, КОПИРАНЕ И СКАНИРАНЕ HP Color LaserJet Pro MFP M479fdn е лазерно многофункционално устройство, което ви помага да работите по-умно и по-бързо. То ще ви помогне да подобрите бизнеса си и ще повиши ефикасността и ..

1 074.00 лв.
Xerox VersaLink C405 Multifunction Printer hover image

РЕВОЛЮЦИЯ В ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА РАБОТНОТО МЯСТО.Вид параметърТехнически характеристикиДостъпни функцииCopy, Email, Fax, Print, ScanПринтер скорост черно, стр./минUp to 35 ppm (A4, one-sided); Up to 23 ppm ((A4, two-sided)Принтер скорост цветно, стр..

1 667.00 лв.
Brother MFC-L8900CDW Colour Laser Multifunctional hover image

ПРОФЕСИОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ПЕЧАТ.MFC-L8900CDW е създаден с разширени възможности за работа с хартията, като ви позволява да изберете най-подходящата опция за вашия бизнес. С голям 12.6см цветен сензорен дисплей, NFC свързаност и бързо автоматично двуст..

1 885.00 лв.
Brother MFC-L9570CDW Colour Laser Multifunctional hover image

ПРОФЕСИОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ПЕЧАТ.Разнообразните функции за работа с хартията и ниската цена на печат са най-важните елементи на този модел. С редица опционални тави за хартия, се изразходва по-малко време за зареждане на хартия, което увеличава времето..

2 426.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)