Battlefield 1 Revolution (PS4)


  • Разработчик:EA Dice
  • Продуктов код:VGP40000027N
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:от 2 до 5 работни дни

  • 84.80 лв.Revolution изданието на Battlefield 1 съдържа основната игра и 4-ри от допълненията ѝ:

  • Battlefield 1 They Shall Not Pass
  • Battlefield 1 In the Name of the Tsar
  • Battlefield 1 Turning Tides
  • Battlefield 1 Apocalypse

Battlefield 1 те връща в Първата световна война, където технологиите и световните конфликти променят изцяло облика на бойното поле.

Предстои ти да вземеш участие в битки, простиращи се на обширни терени, да управляваш интересни превозни средства и просто да участваш в едно истинско зрелище, което ще наблюдаваш от най-доброто възможно място - фронтовата линия. 

Очаква те една спираща дъха кампания и епичен мултиплейър за до 64 човека с нови и любими режими. Не забравяй също винаги да си нащрек, защото бойното поле постоянно се променя, влияние за което оказва постоянно случващата пред очите ти разруха и динамичната промяна на климата.

Динамична обстановка

Предстои ти да водиш битка от всевъзможни места и да бъдеш смаян от нивото на разрешимост, което енджинът Frostbitе предлага. Бойното поле се простира от обсадени френски градове чак до откритите италиански Алпи. Горещата точка достига и до арабските пустини, а динамично променящите се метеорологични условия правят всяка една игрова сесия абсолютно уникална.

Огромни мултиплейър битки

Мащабни битки с до 64 човека онлайн, като всеки от тях избира своята роля в сражението. Пехотинци щурмуват окопите, в които се крие врага, кавалерия бясно галопира през полето, самолети се борят за надмощие във въздуха, а огромен цепелин закрива слънцето и всява ужас у всеки дръзнал да погледне нагоре.

Впечатляващи превозни средства

осигури си преимущество на бойното поле с различните типове превозни средства. Всяко едно от тях може тотално да обърне хода да сблъсъка, за това координирай екипа си и се възползвай от възможностите, които различните превозни средства предлагат.

Нов „Operations“ мултиплейър режим

Battlefield 1 включва нов режим, в който трябва да изпълняваш експертни маневри в серия от взаимносвързани мултиплейър битки, развиващи се на няколко карти. Атакуващи трябва да успеят да преодолеят отбраната на на опонента си, докато защитаващите се опитват всячески да не допуснат това да се случи.


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.085 kg
Онлайн активацияPlayStation Network
PEGI описаниеВулгарен език, Насилие, Онлайн
PEGI рейтинг18+
ОбщиPS4 Pro поддръжка
Резолюция1080i, 1080p, 720p
ЖанрШутъри, Първо лице
АудиоDolby Digital
Година на излизане2017
Месец на излизанеСептември
Брой играчи1
Онлайн мултиплейър2-64
Рейтинг Metacritic89
КонтролерDualShock 4
РазработчикEA Dice
ПлатформаPS4
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
ТемаBattlefield
Размер на опаковката13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Баркод5030934122436
В комплектаДисков носител

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти