Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Edition (Xbox One) - ПРОМОЦИЯ


  • Разработчик:UbiSoft
  • Продуктов код:VGX10000499N
  • Наличност:Наличен
  • Доставка:БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА от 2 до 5 работни дни

    • 119.50 лв.

    • 145.00 лв.Играта Assassin's Creed Valhalla се възползва от технологията Smart Delivery и е съвместима с Xbox игрови конзоли от следващото поколение.


Това издание включва:

  • Assassin's Creed Valhalla (игра)
  • Drakkar Pack (кораб, гарван и аксесоари в играта)

Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Edition (Xbox One)

Впуснете се в едно свирепо приключение с викинга Eivor в новата видеоигра Assassin’s Creed® Valhalla. Изследвайте динамичния и красив отворен свят, който е създаден на великолепния фон на Английските тъмни векове. Нападайте враговете си, развивайте своето селище и надграждайте политическата си сила в стремежа да спечелите своето място сред Боговете във Валхала.

Напишете своя собствена викингска сага – Усъвършенстваната RPG механика ще ви позволи да оформите характера на вашия викинг и да влияете на света около вас. С всеки избор, който правите, от политически съюзи и бойна стратегия, до диалог и прогресиране в играта, вие ще издълбаете своя собствен път към славата.

Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Edition (Xbox One)

Подобрена бойна система – Използвайте мощни оръжия като брадви, мечове и щитове, за да се потопите в безмилостния боен стил на викингските войни. Жестоко обезглавете враговете си или се прокраднете и използвайте вашето скрито острие. Предизвикайте себе си с най-разнообразната колекция от смъртоносни врагове, откривани някога в поредицата Assassin’s Creed.

Масивен отворен свят – Отплавайте от суровите и загадъчни брегове на Норвегия към красивите, но забранени Английски кралства и отвъд. Потопете се в емблематичния начин на живот на викингите чрез риболов, лов, естествено пиене и много други.

Assassin's Creed Valhalla - Drakkar Edition (Xbox One)

Водете ожесточени битки – Стартирайте масивни нападения срещу саксонските войски и крепости в цяла Англия. Водете вашия клан в изненадващи атаки от викингските кораби и ограбете вражеските територии, за да върнете богатствата и ресурсите на хората.

Изградете своето селище – Постройте нови сгради, които ще ви позволят да персонализирате вашето приключение, включително казарма, ковачница, салон за татуировки и много други.


Вид параметърТехнически характеристики
Тегло0.086 kg
ПъблишърUbiSoft
PEGI рейтинг18+
ОбщиСъвместима с XBOX Series X
ЖанрЕкшън-приключенски, Отворен свят, Трето лице
Година на излизане2020
Месец на излизанеДекември
Брой играчи1
КонтролерXbox One Controller
РазработчикUbiSoft
ПлатформаXbox One
ИзданиеСтандартно
ЕзикАнглийски
ТемаAssassin's creed (Орденът на асасините)
ИнтересИстория
Баркод3307216169130
В комплектаДисков носител

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Подобни продукти